- Adım
- hzr
- Cihazım
- Mi Pro-Mi 5S
- Konular
- 7
Ben cuma başvurmuştum pazartesi falan msj gelmişti açıldı diye. Belli olmuyor demek ki zamanı.
Bootloader kilidiniz açıksa yardımcı olabilirim, özelden mesaj bırakın dönerim hocam.merhaba arkadaslar ben volkan moskovadan ve acil yardimlarinizi bekliyorum
telefon redmi pro
guncelleme esnasinda kucuk bir kaza oldu ve rom gitti ((
mi flash kullanarak rom yukledim kurulum tamamlanmiyor mi hesap girisi istiyor
zaten SIKINTI burdan sonra basliyor, hesap acilirken kullandigim numara 3 ay kullanmadigim icin iptal oldu
ve satilmis numarayi aradim cevap alamadim mesaj gonderdim yine ayni operatoru aradim
numaranin internet icin kullanildigini ogrendim... kisacasi Mi hesabima giris yapamiyorum ((
telefon edl moduna gecmiyor caresiz kaldim...
FORMLARDA redmi pro hakkinda pek fazla bilgi yok olan herseyi denedim bir sonuca ulasamadim...
ACABA BU FORMDA YARDIM EDEBILECEK BIRILERI VAR MI???
konuyla alakasız ama red mi pro global türkçe rom 1 haftaya kadar çıkar denmişti son durum ne acaba bilgisi olan varmı??Eline sağlık tekrar halletim attım romu nihayet. Bu rom güncelleme alıyormu otomatik yoksa her güncellemede rom atma işlemimi yapılacak.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
EDİT: Forumda bir çok gördüğüm izinler altında root erişimi ile ilgili birşey göremedim. Root isteyen program yüklüyor ama root yok cihazda diye uyarı veriyor.