arkadasim redmi pro son guncellemelerden turkce rom link atabilirmisiniz ben baktigimda stabil olan 9.1.,2 cikiyo yani bunlar ingilizce ile cince var nerden bulup bakcaz ?Arkadaşlar stabil rom yükleyin en iyisi
[doublepost=1518527037][/doublepost]Arkadaşlar stabil rom yükleyin ben de 9 yüklemiştim ama stabil değil beta rom bunlar geri 8 e tabil olana döndüm telefon sıkıntısız çalışıyor en azından hata vs almıyorum. tabi kameradan galeriye gidiş çalışmıyor hala. Buradaki forum ölü telefon kullanan az kimse cevap yazmıyor. Size tavsiyem bu.
[doublepost=1518527129][/doublepost]Arkadaşlar stabil rom yükleyin ben de 9 yüklemiştim ama stabil değil beta rom bunlar geri 8 e tabil olana döndüm telefon sıkıntısız çalışıyor en azından hata vs almıyorum. tabi kameradan galeriye gidiş çalışmıyor hala. Buradaki forum ölü telefon kullanan az kimse cevap yazmıyor. Size tavsiyem bu.
arkadasim redmi pro son guncellemelerden turkce rom link atabilirmisiniz ben baktigimda stabil olan 9.1.,2 cikiyo yani bunlar ingilizce ile cince var nerden bulup bakcaz ?
[doublepost=1518526960,1518507621][/doublepost]
[doublepost=1518527037][/doublepost]
Evet dostum güncelleme olmamış..Dün telefonu silmiştim, bugün sonunda başardım yüklemeyi bu anlatımla ama telefon hakkında kısmında sistem halen 2016 Android 6 sürümü ve MIUI sürümü 8.1 eu sürümü diyor. Android sürümü güncellenmedi mi demek bu?