Aynen öyle olur.Stable rom yüklü telefonu haftalık güncelleme alan rom a geçirmek istiyorum. SD karta haftalık versiyonu atıp güncelleyiciden gösterince güncelleme yapar mı ve telefondaki bilgilerim korunur mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herşey korunur ben öyle yapıyorumStable rom yüklü telefonu haftalık güncelleme alan rom a geçirmek istiyorum. SD karta haftalık versiyonu atıp güncelleyiciden gösterince güncelleme yapar mı ve telefondaki bilgilerim korunur mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben yaptım iki kez hiçbir dosyam kaybolmadı hocam. Ama siz yine de ne olur ne olmaz yedekleyin istersenizMiui sürümü 8.2 by xiaomi.eu 7.1.12 beta yazıyor yukarıdaki arkadaşın dediği gibi son güncel romu indirip SD karta atıp guncelleyiciden seçip yukledigimizde eski programlarım ve dosyalarım korunuyor ve miui 9a yükselmiş oluyor değil mi?
Evet herşey yerli yerinde sıkıntı olmadı hocam. Güncelleyiciden açıp yapıcaksın telefon otomatik TWRP moda geçiyor ordan devam ediyor yüklemeye sonra otomatik bitiyor. Sadece cihazınız root varsa root gidiyor tekrar twrp üstünden supersu flash atarsınız.