- Adım
- Cüneyt
- Cihazım
- redmi note 8
- Meslek
- yakın dövüş uzmanı
- Konular
- 19
arkadaşlar merhaba son miu 9 türkçe stabil sorunsuz rom hangisi ona göre twrp ile kurayım
Epicromdan hmpro olana bakabilirsin haftalık güncelleme alıyorarkadaşlar merhaba son miu 9 türkçe stabil sorunsuz rom hangisi ona göre twrp ile kurayım
Merhaba resmi pro 128 GB için olan room bulamadım link verebilir misin rica etsemEpicromdan hmpro olana bakabilirsin haftalık güncelleme alıyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba resmi pro 128 GB için olan room bulamadım link verebilir misin rica etsem
[doublepost=1519800467][/doublepost]ayni hatayi almaya başladım dun akşam yükledim miui9 uLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu linkten HMPRO yazanı indir dostum.
Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı hatayı alıyorumSürekli, "günlük kilit ekranı durdu" hatası veriyor bıktım eskiye dönecem bunu çözemezsem. Var mı bir çözümü arkadaşlar?
[doublepost=1523721628,1523715742][/doublepost]Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet çok iyi olurdu bide benim telefonumun sürümü kararlı ne zaman gelir umudumu kesmek üzerimUzun bir bekleyişin ardından an itibariyle tüm Redmi Pro telefonlara indirilebilir olan MİUİ 9 için açıkcası aylardır bekliyorum.
"xiaomi.eu" nun hazırlayıp sunduğu Redmi Pro için MİUİ 9 güncellemesi hakkkındaki görüşlerinizi,sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı konunun altına bekliyorum.Hazır Redmi Pro modelini tozlu raflardan indirmişken bide yanında GLOBAL Android 7 gelse çokta iyi olmazmıydı sayın okurlar ?
Ben kurdum kullandim o hata düzeltmişMerhaba arkadaşlar kamerada resim çektikten sonra çektiğimiz fotoğrafa bakmak için küçük pencereye tıkladığımızda gelmiyor tekrar kameraya geçiyordu bu problem devam ediyor mu? Ara sıra donmalar yaşıyorum çok sıklıkta değil. Belki arkada çalışan bir programdan olabilir anlık olan birşey. Çok problem etmiyorum ama düzeltilmiş olduğunu varsayıyorum. Geçmelimiyim yoksa ağrısız başına dert açma mı diyorsunuz?
peki bu rom globalmiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bende yazılım yükledim benimkide IMEI gitti telefoncudan kutunun üstündeki IMEI tekrar attırdım başka çözüm varmı bilmiyorumarkadaşlar güncelleme sonrası imei gitti ne yapmam gerekiyor ?