- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Olmadı bir türlü root edemedim, magisk farklı sürümlerini denedim bir türlü root yetkisi alamadım
Dün zabbaha kadar bununla uğraştım farklı twrpler farklı magiskler, 3 kere softbrick oldu, bir türlü root yetkisi alamadım, son yüklememde Clean/lock işaretli kalmış, neyseki açıldı ama bl kilitli, açmak için 168 saat sonra dedi orda kaldımCihazda twrp halen yüklü ise yedeklerinizi alın ve format data yaparak temiz kurulumla romu yeniden yükleyin. Aldığınız hataların çoğu düzelir.
Dün gece bayağı bir tecrübe kazanmışsınız demek ki 11' den 10' düşürmek için dediğim yolla yükleme yaparsanız sorun yaşamazsınız.Dün zabbaha kadar bununla uğraştım farklı twrpler farklı magiskler, 3 kere softbrick oldu, bir türlü root yetkisi alamadım, son yüklememde Clean/lock işaretli kalmış, neyseki açıldı ama bl kilitli, açmak için 168 saat sonra dedi orda kaldım
Hep aynı stockrom yükledim, android10 a düşürecektim sıkıntı olur mu bilemedim, 11 den 10 a geçen var mı sorun oluyor mu acaba
Bl kilidinin açılmasını bekleyeceğim artık sonra denemelere devamDün gece bayağı bir tecrübe kazanmışsınız demek ki 11' den 10' düşürmek için dediğim yolla yükleme yaparsanız sorun yaşamazsınız.
Tamam hocam deniyorumMuhammedSnl, Önce APK olarak yükleyin magiski.