- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Redmi k20 pro
- Konular
- 39
Benim de joyeuse. Konudaki curtana twrpyi kurdum root ettim herhangi bir sorun olmadı. Tek sıkıntı twrp den eu romu zip olarak kurmak istediğimde cihaz curtana ama sen joyuse romu kurmaya çalışıyorsun diye hata verdi. Geçmiş olsun. Cihaz fastboota giriyor mu bu aradaarkadaşlar sağolun joyeuse cihaza curtana yazılımı yükledim, cihaz brick oldu, bugün genpa'ya götürdüm.
Sağol. Aynı durumdayız, curtana twrpyi kurup root yaptım. Sonra güncelleme geldi, joyeuse güncellemeyi yapmama müsaade etmedi twrp. Ben de bir çılgınlık yapıp curtana güncellemeyi kurdum cihaz ne açılıyor ne fastboota ne de recoverye giriyor. Servise götürdüm, cihaz değişimi olacak.Benim de joyeuse. Konudaki curtana twrpyi kurdum root ettim herhangi bir sorun olmadı. Tek sıkıntı twrp den eu romu zip olarak kurmak istediğimde cihaz curtana ama sen joyuse romu kurmaya çalışıyorsun diye hata verdi. Geçmiş olsun. Cihaz fastboota giriyor mu bu arada
İşlem tamam yaptım arkadaşlar. Twrp dosyasını bir kaç yerden ayrı ayrı indirip yaptım en sonunda oldu.Merhaba arkadaşlar. Redmi note 9 pro için twrp yok onun yerine 9s için twrp var ve aynı dediler. Yükledim sonuç resimde donuyor twpr de. Ne yapmam lazım.
Geçmiş olsun. En kısa sürede Cihazınız gelir umarımSağol. Aynı durumdayız, curtana twrpyi kurup root yaptım. Sonra güncelleme geldi, joyeuse güncellemeyi yapmama müsaade etmedi twrp. Ben de bir çılgınlık yapıp curtana güncellemeyi kurdum cihaz ne açılıyor ne fastboota ne de recoverye giriyor. Servise götürdüm, cihaz değişimi olacak.
Teşekkürler, bugün arayıp parça değişimi veya cihaz değişiminden hangisini tercih edersiniz diye sordular. Cihaz değişimi isteyince faturayı mail olarak göndermemi istediler, gönderdim haber bekliyorum.Geçmiş olsun. En kısa sürede Cihazınız gelir umarım
Acaba herhangi bir root dosyası indirmeniz gerekiyor mu ?Merhaba arkadaşlar;Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
işlemler;
1. Recovery - Redmi Note 9s - Twrp 3.3.1-0507 Tek Tuş Yükleme Aracı (Farklı bir twrp için bu anlatım geçerli değildir)
2. TWRP ana menüsünden Advanced menüsüne dokunun, Install Root yazısına dokunun.
3. Tekrar ana menüye gelip Reboot menüsünden System seçin.