tesekkurler....nihayet twrp yi kurdum..gayet kolay oldu..sira magisk te..(tarif edildigi gibi twrp acilis yazilari geldiginde hic dokunmayip tam olarak acilmasini bekledim,sonra dili degistirdim,ayarlardan da ekranin otomatik kapanmasini iptal ettim..umarim yakinda tianma panele tam uyumlu twrp cikar)Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.daha önce AIDA64 uygulaması yüklenmesi için söylense ben direk yardımcı olurdum umarım işinize yarar.
(bu arada benim model de `joyeuse` ,ve panel tianma)Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.daha önce AIDA64 uygulaması yüklenmesi için söylense ben direk yardımcı olurdum umarım işinize yarar.
Hocam konu başlığında 9s için diyor ama joyouse 9 pro ya da uyumlu mu dosyalar. Bende 9 pro joyouse var. Bl kilidini açınca konudaki dosyaları kullanilir miyim ben mi yanlış anladımbiraz sabretmen lazım dostum note 9pro çok yeni telefon daha costum romiçin