Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
Arkadaslar eu stabil 11.0.8 surumunu deyenen oldumu globaldan gecis yaapmaya deyermi?
Kesinlikle stabil,MIUI arama ve mesaj uygulamasının yanında font değişimi vs de ekstrasi.Ben geçtim,tavsiye de ederim.

Son düzenleme:

ahmetrasittopal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Konular
9
Geçenlerde şöyle bir şeye denk geldim. Titreşim geri bildirimlerinde cızırtı gibi bir ses geliyor. Çok sessiz ortamda dikkat ediliyor gece dikkatimi çekmişti benim de. Ekran video kaydediciyi mikrofona alıp kaydettim. Sizde de böyle bir şey var mı malzeme kalitesinden mi kaynaklanıyor acaba?

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2020-06-09-15-00-44-304.mp4
    5,7 MB · Görüntüleme: 29

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Geçenlerde şöyle bir şeye denk geldim. Titreşim geri bildirimlerinde cızırtı gibi bir ses geliyor. Çok sessiz ortamda dikkat ediliyor gece dikkatimi çekmişti benim de. Ekran video kaydediciyi mikrofona alıp kaydettim. Sizde de böyle bir şey var mı malzeme kalitesinden mi kaynaklanıyor acaba?
Yok hocam. Çok tuhaf bir ses sivrisinek kaçmış gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle stabil,MIUI arama ve mesaj uygulamasının yanında font değişimi vs de ekstrasi.Ben geçtim,tavsiye de ederim.
Benim global rom da mı tarayıcı da yoktu herkesin aynı mı. Normal de arama ve msj olmazdı bunda tarayıcı da yok.

emreyilmaz2121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi 11
Konular
1
Arkadaşlar cull of duty de ekran kararıyor ve oyunu kapatmak zorunda kalıyorum. İki kez oldu hemde oyuna yeni başlamış iken. Misal çok ısınmış olsa belki zorladım oldu derim ama yok kesinlikle bir sıkıntı var. Cihaz 10 gün falan oldu bende ımei işlemi yapılmadı bl kilidi kapalı global rom yüklü. Rom değişme ile düzelir mi yoksa donanımsal bir problem olabilir mi...?
Aynı sorun bendede var yazılımsal çünkü ben saatlerce pubg oynuyorum sorun yok ama call of sa ara ara siyah ekran oluyor

ahmetrasittopal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Konular
9
Yok hocam. Çok tuhaf bir ses sivrisinek kaçmış gibi

Benim global rom da mı tarayıcı da yoktu herkesin aynı mı. Normal de arama ve msj olmazdı bunda tarayıcı da yok.
Ses ahize ve hoparlörden geliyor gibi kulağımla yakınlaşıp dinleyince sıfırlamayı deneyeceğim olmazsa garantiye yollamayı düşünüyorum. Tarayıcı da yok bu arada hocam evet chrome geliyor varsayılan olarak hepsi google. Bootloader açıp eu ya geçmeyi düşünüyordum ki bu titreşim olayı çıktı garantiden sonra geçerim muhtemelen düzelmezse

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Aynı sorun bendede var yazılımsal çünkü ben saatlerce pubg oynuyorum sorun yok ama call of sa ara ara siyah ekran oluyor
Eyvallah sağol bilgi için. Ben oyunu kaldırıp tekrar yükledim en son oynadım olmadı bir bakayım yine olacak mı. Şimdi de kamera bağlanamıyor hatası alıyorum. Şu xiaomi den bu yüzden nefret ediyorum. Kameranın neyine bağlanamıyor anlamıyorum donup kalıyor bazen öyle güzel bir an oluyor ki hemen çekmeniz gerekiyor ama şu lanet hata araya giriyor.

Ses ahize ve hoparlörden geliyor gibi kulağımla yakınlaşıp dinleyince sıfırlamayı deneyeceğim olmazsa garantiye yollamayı düşünüyorum. Tarayıcı da yok bu arada hocam evet chrome geliyor varsayılan olarak hepsi google. Bootloader açıp eu ya geçmeyi düşünüyordum ki bu titreşim olayı çıktı garantiden sonra geçerim muhtemelen düzelmezse
Hocam bu konuda bir fikir vereyim kendim denedim süper oldu... Başka bir xiaomi telefon dan apk gönderme özelliği ile mi tarayıcıyı gönderin ben şu an kullanıyorum. Ama mi msj hiç açılmadı hata verdi. Mi arama ise çalıştı ama oda kullandıktan sonra geri çıkınca çoğunlukla bildirim hatası veriyor. Ama tarayıcı kusursuz çalışıyor. Ben mi not 10 pro dan gönderdim bunları acaba diyorum uyumlu bir cihazdan göndersek sorunsuz çalışır mı. Denemek lazım.

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Allah Xiaomi'nin belasını versin , miui arama ve kişileri bu cihaza koymadığı ve APK olarak yüklediginizde de çalışmasına izin vermediği için. Miui arama uygulamasının ses kaydedicisini kullanıyordum mi 8 litede sırf hatıra kalsın konuşmalar diye , dedem vefat etti oradan kalan konuşmalar iyiki var diyorum ses kayıtları şimdi mesela mi8 liteden kalan... Ama 9s i aldıktan sonra arama ses kaydedicisi olmadığı için yeni ses kayıtları yok ileride de olmayacak.

Bu cihazın tek eksisi bu . Beni tek irite eden kısmı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Allah Xiaomi'nin belasını versin , miui arama ve kişileri bu cihaza koymadığı ve APK olarak yüklediginizde de çalışmasına izin vermediği için. Miui arama uygulamasının ses kaydedicisini kullanıyordum mi 8 litede sırf hatıra kalsın konuşmalar diye , dedem vefat etti oradan kalan konuşmalar iyiki var diyorum ses kayıtları şimdi mesela mi8 liteden kalan... Ama 9s i aldıktan sonra arama ses kaydedicisi olmadığı için yeni ses kayıtları yok ileride de olmayacak.

Bu cihazın tek eksisi bu . Beni tek irite eden kısmı
Hint romu kurulabilir bence bu bir eksi değil

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Hint romu kurulabilir bence bu bir eksi değil
Kurmaya ugraştırması var , garanti dışı durumu var , kilit devre dışı kalınca garanti kapsamında olsa daha garanti dışı kalıyor . Telefon fiyatları uçuk olan bir durumda ne kadar mantıklı olur devre dışı bırakmak tartışılır. Direk kendinden gelmesi başka tıpkı ekran koruyuculu gelmesi ve gelmemesi gibi . 9s ekran koruyu ile geliyor dandik veya degil ama bir süre idare eder misal . . Size göre eksi olan da bana göre eksi olmayabilir. Ayrıca nette bununla alakalı diger modeller de de çok fazla konu ve şikayet dolu tek degilim

Son düzenleme:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Kurmaya ugraştırması var , garanti dışı durumu var , garanti kapsamında olsa daha garanti dışı kalıyor . Telefon fiyatları uçuk olan bir durumda ne kadar mantıklı olur devre dışı bırakmak tartışılır. Direk kendinden gelmesi başka tıpkı ekran koruyuculu gelmesi ve gelmemesi gibi . 9s ekran koruyu ile geliyor dandik veya degil ama bir süre idare eder misal . . Size göre eksi olan da bana göre eksi olmayabilir. Ayrıca nette bununla alakalı diger modeller de de çok fazla konu ve şikayet dolu tek degilim
Artık bütün modeller google arama ve mesaj uygulaması ile geliyor maalesef...

Üst Alt