Sohbet Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
Arkadaşlar bu cihaza EU rom gelmeyecek mi?

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Allah Xiaomi'nin belasını versin , miui arama ve kişileri bu cihaza koymadığı ve APK olarak yüklediginizde de çalışmasına izin vermediği için. Miui arama uygulamasının ses kaydedicisini kullanıyordum mi 8 litede sırf hatıra kalsın konuşmalar diye , dedem vefat etti oradan kalan konuşmalar iyiki var diyorum ses kayıtları şimdi mesela mi8 liteden kalan... Ama 9s i aldıktan sonra arama ses kaydedicisi olmadığı için yeni ses kayıtları yok ileride de olmayacak.

Bu cihazın tek eksisi bu . Beni tek irite eden kısmı
Tuhaf olan xiaomi de Çin telefonu huawei de. Ama ne hikmet ise xiaomi Google yalakalığı yapıyor huawei ise ambargoya maruz kalıyor. Çok tuhaf bir çelişki... Xiaomi galiba ileriki zamanlar da ruhunu tamamen googleye satar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar benim telefon da global rom yüklü ve yüz tanıma resmen rezillik bir açıyor bir açmıyor. Takılıp kalıyor defalarca silip yeniden yükledim ama nafile. Acaba Rom ile alakalı bir durum mu. Hindistan romu kullanan arkadaşlar böyle bir sıkıntı var mı.

Son düzenleme:

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Xiaomi.eu rom yükledim arkadaşlar. Ben eu romu EEA rom sanıyordum öyle değilmiş. Global 11.0.8 sürümünün temizlenmiş (bloatware uygulamalar çıkartılmış) , miui telefon ve mesaj uygulamaları yüklü, tema vb gibi her özelliğin çalıştığı hatasız bir rom. Arayüzde hiçbir saçmalık kalmadı. Pil kullanımı globaldende iyi. Hindistan mindistan hiç uğraşmayın.

yüklediğiniz rom linkini verirmisiniz? ben bl kilit açtım ama pek anlamıyorum.. bi denemeye çalıştım aygıt yöneticisinde (atoll-ab-idp _sn:2cd7fab4) böyle yazılı ünlem işareti olan birşey çıktı. twrp yüklemeye çalışacaktım indirdiğim program tlfnu görmedi :)

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Xiaomi.eu rom yükledim arkadaşlar. Ben eu romu EEA rom sanıyordum öyle değilmiş. Global 11.0.8 sürümünün temizlenmiş (bloatware uygulamalar çıkartılmış) , miui telefon ve mesaj uygulamaları yüklü, tema vb gibi her özelliğin çalıştığı hatasız bir rom. Arayüzde hiçbir saçmalık kalmadı. Pil kullanımı globaldende iyi. Hindistan mindistan hiç uğraşmayın.
Hocam link nerede acaba biz de kuralım. Yüz tanıma vs her şey stabil çalışıyor mu?

Yalçın_öz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
S. Yalçın
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
1
Sorma hocam o pil göstergesi nedir öyle yakın gözlüğü takınca bile okunmuyor saçma bir özellik onlar basamağı büyük birler basamağı küçük ve sönük, düzeltilmesi lazım.

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
Allah Xiaomi'nin belasını versin , miui arama ve kişileri bu cihaza koymadığı ve APK olarak yüklediginizde de çalışmasına izin vermediği için. Miui arama uygulamasının ses kaydedicisini kullanıyordum mi 8 litede sırf hatıra kalsın konuşmalar diye , dedem vefat etti oradan kalan konuşmalar iyiki var diyorum ses kayıtları şimdi mesela mi8 liteden kalan... Ama 9s i aldıktan sonra arama ses kaydedicisi olmadığı için yeni ses kayıtları yok ileride de olmayacak.

Bu cihazın tek eksisi bu . Beni tek irite eden kısmı
Hocam öfkeniz halen geçmemiş :) Ben custom rom ile çözdüm olayı :)

bykutluay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Pro
Konular
3
Eski Xiaomi kullanıcısıyım note 9 s ile uzun aradan sonra geri döndüm. İmei atılldı Twrp kurulu, şimdi arkadaş 4-5 yorum önce verdiği custom rom u eski stil twrp den yükleyebilirmiyim. İmei uçabilirmi. İmei atan arkadaş twrp den yükleyebilirsin sorun olmaz dedi. Ayrıca eskiye göre twrp de dikkat etmem gereken konu varmı yüklemede

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Telefonu kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu. Geçiş yaptığım önceki telefonum LG G4'dü. LG'yi bilenler bilir kronik sorunlar, ısınma, batarya performanssızlığı vs. G4'ün kamerası ve ekran çözünürlüğü iyiydi sadece. 3000mAh bataryadan 5020mAh bataryaya geçince, bu konuda rahata kavuştum diyebilirim. Max 3 saat ekran süresi alırdım G4'den.

Ancak Note 9S'de yoğun kullanımda Min 7 saat alıyorum. Performans tarafında da zaten işlemci coşturuyor. Ben 64 GB versiyonunu aldım fakat bütçesi olanlara 128 GB'lık versiyonunu öneririm. Arayüz güzel, kullanım güzel, performans muazzam, kamerada da iyi işler çıkartıyor. Bu arada telefonu almadan önce ön kamera için sanal flaş desteği olup olmadığını merak ediyordum ve hiçbir inceleme videosunda da buna rastlamadım.

Sonuç olarak sanal flaş desteği VAR! Ayrıca arka kamera ile çekilen fotoğraflarda yer alan fligranın alt kısmını özelleştirebiliyorsunuz. EDGE Mask uygulamasını da denedim ama izinler sıfırlanıyor mu nedir, çalışmadı. Ayrıca uygulama çekmecesi de yok. Ben bu durumu launcher kullanarak hallettim; Nova Launcher!

rdvn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum ne yapmam gerek bilmiyorum çoğu yöntemi denedim sonuç aynı

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Katılıyorum vallahi eu rom romların atasıdır global ıvır zıvır bloatware kaynıyor gereksiz asistanı vs dondurdum cihaz dahada iyi oldu.

Üst Alt