İnceleme Redmi note 9s İnceleme Antutu skoru ve Sar değeri

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
İnceleme için teşekkürler. Cihazın kullandığı ekran panelini merak ediyorum, hâlâ Tianma ile mi çalışıyorlar diye. Rica etsem ekran panelini paylaşır mısınız?

Ekran panelini öğrenme:
Ayarlar/Telefon hakkında altında bulunan çekirdek sürümüne arka arkaya tıklayarak test menüsüne girin ve 1. Software Version kısmına tıklayın. IMEI bölümünü göstermeden aşağıdaki kısmın ekran görüntüsünü paylaşabilirsiniz.

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
İnceleme için teşekkürler. Cihazın kullandığı ekran panelini merak ediyorum, hâlâ Tianma ile mi çalışıyorlar diye. Rica etsem ekran panelini paylaşır mısınız?

Ekran panelini öğrenme:
Ayarlar/Telefon hakkında altında bulunan çekirdek sürümüne arka arkaya tıklayarak test menüsüne girin ve 1. Software Version kısmına tıklayın. IMEI bölümünü göstermeden aşağıdaki kısmın ekran görüntüsünü paylaşabilirsiniz.
Huaxing panel . İlk defa duydum ve şaşırdım sizinbir bildiginiz varmı bu panel hakkında

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Huaxing panel . İlk defa duydum ve şaşırdım sizinbir bildiginiz varmı bu panel hakkında

Teşekkürler..

Şanslısınız.. Huaxing panelde kesinlikle ghost problemi oluşmuyor. Umarım Xiaomi, 9 serisi ile birlikte Tianma ile çalışmayı bırakmıştır. Note 8'de sözde 2. nesil Tianma kullandılar ama maalesef patır patır ghost durumları ortaya çıkmaya ediyor.

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Teşekkürler..

Şanslısınız.. Huaxing panelde kesinlikle ghost problemi oluşmuyor. Umarım Xiaomi, 9 serisi ile birlikte Tianma ile çalışmayı bırakmıştır. Note 8'de sözde 2. nesil Tianma kullandılar ama maalesef patır patır ghost durumları ortaya çıkmaya ediyor.
Sevindim o halde. şuan fark ettiğim tek sorun şu Ekran kilidi açarken bazen günde 1-2 kez Kulaklık ayar ekranı geliyor simsiyah arkaplanı var ses tuşuna basın bu ayarı iptal için falan yazıyor bu sorun mi 8 lite de de vardı. Biraz araştırdım başka cihazlarda da varmış ekranın kendi kendine basıyormuş gibi oldugunu belirten sorun diyorlardı sanırım aynı sorun.

Burada

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Sevindim o halde. şuan fark ettiğim tek sorun şu Ekran kilidi açarken bazen günde 1-2 kez Kulaklık ayar ekranı geliyor simsiyah arkaplanı var ses tuşuna basın bu ayarı iptal için falan yazıyor bu sorun mi 8 lite de de vardı. Biraz araştırdım başka cihazlarda da varmış ekranın kendi kendine basıyormuş gibi oldugunu belirten sorun diyorlardı sanırım aynı sorun.

Burada
Note 8'de yaşanan sorun dokunmatiğin belirli bölümlerinde bazen parmağın basmasının algılanamamasıydı. Bu tamamen yazılımsaldı. Yazılım güncellemesi ile yaşanan ilgili problemi çözümlediler.

Kulaklık ayar ekranı nasıl bir ekran? Denk geldiğinizde ekran görüntüsü alıp buraya atar mısınız? Durduk yere öyle bir ekranın gelmesi pek mantıklı gelmedi.. Yine yazılımsal olabilir.

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Note 8'de yaşanan sorun dokunmatiğin belirli bölümlerinde bazen parmağın basmasının algılanamamasıydı. Bu tamamen yazılımsaldı. Yazılım güncellemesi ile yaşanan ilgili problemi çözümlediler.

Kulaklık ayar ekranı nasıl bir ekran? Denk geldiğinizde ekran görüntüsü alıp buraya atar mısınız? Durduk yere öyle bir ekranın gelmesi pek mantıklı gelmedi.. Yine yazılımsal olabilir.
Ekran görüntüsü aldırmıyor ilginç şekilde. Yani ben alamadım. Denk gelince başka cihazdan fotoğraf çekerim . Böyle dedigimiz için uzun bir süre kesin olmaz

Enes D.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8 Lite 4/64
Konular
13
Eksta birşey yapmadım açıkçası sosyal medya wifi + 2g modunda kullanım. Güncelleme öncesi deger düşüktü tabi .

Mi 8 litenin manzara fotoğraf çekimi efsane dogru ışıkta. Daha 9s i demedim bakalım ne olacak bazı kameralar insan çekiminde başaralı bazısı manzara da. Benim için önemli olan manzara da başarılı olması.

Sar degerinde bahsetmişsiniz üstte 3/1 olması hakkında , bazı kaynaklar yarıya düşer yada daha da azalır tek simde diyor bazıları hayır aynı kalır diyor. Hangisine inansam bilemedim açıkcası
2G farketmiştir bende hep 4.5G.
Sar değeri azalıyor evet ama 1/3'ü salladım bende tam bilmiyorum :D

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
Bu google arama ve mesajlardan kurtulmak için hindistan veya malezya romu atacağım da sakıncası olur mu ,
reklamlar vs hintçe çıkmaz dimi :)

Üst Alt