Huaxing panel . İlk defa duydum ve şaşırdım sizinbir bildiginiz varmı bu panel hakkındaİnceleme için teşekkürler. Cihazın kullandığı ekran panelini merak ediyorum, hâlâ Tianma ile mi çalışıyorlar diye. Rica etsem ekran panelini paylaşır mısınız?
Ekran panelini öğrenme:
Ayarlar/Telefon hakkında altında bulunan çekirdek sürümüne arka arkaya tıklayarak test menüsüne girin ve 1. Software Version kısmına tıklayın. IMEI bölümünü göstermeden aşağıdaki kısmın ekran görüntüsünü paylaşabilirsiniz.
Huaxing panel . İlk defa duydum ve şaşırdım sizinbir bildiginiz varmı bu panel hakkında
Sevindim o halde. şuan fark ettiğim tek sorun şu Ekran kilidi açarken bazen günde 1-2 kez Kulaklık ayar ekranı geliyor simsiyah arkaplanı var ses tuşuna basın bu ayarı iptal için falan yazıyor bu sorun mi 8 lite de de vardı. Biraz araştırdım başka cihazlarda da varmış ekranın kendi kendine basıyormuş gibi oldugunu belirten sorun diyorlardı sanırım aynı sorun.Teşekkürler..
Şanslısınız.. Huaxing panelde kesinlikle ghost problemi oluşmuyor. Umarım Xiaomi, 9 serisi ile birlikte Tianma ile çalışmayı bırakmıştır. Note 8'de sözde 2. nesil Tianma kullandılar ama maalesef patır patır ghost durumları ortaya çıkmaya ediyor.
Note 8'de yaşanan sorun dokunmatiğin belirli bölümlerinde bazen parmağın basmasının algılanamamasıydı. Bu tamamen yazılımsaldı. Yazılım güncellemesi ile yaşanan ilgili problemi çözümlediler.Sevindim o halde. şuan fark ettiğim tek sorun şu Ekran kilidi açarken bazen günde 1-2 kez Kulaklık ayar ekranı geliyor simsiyah arkaplanı var ses tuşuna basın bu ayarı iptal için falan yazıyor bu sorun mi 8 lite de de vardı. Biraz araştırdım başka cihazlarda da varmış ekranın kendi kendine basıyormuş gibi oldugunu belirten sorun diyorlardı sanırım aynı sorun.
Burada
Ekran görüntüsü aldırmıyor ilginç şekilde. Yani ben alamadım. Denk gelince başka cihazdan fotoğraf çekerim . Böyle dedigimiz için uzun bir süre kesin olmazNote 8'de yaşanan sorun dokunmatiğin belirli bölümlerinde bazen parmağın basmasının algılanamamasıydı. Bu tamamen yazılımsaldı. Yazılım güncellemesi ile yaşanan ilgili problemi çözümlediler.
Kulaklık ayar ekranı nasıl bir ekran? Denk geldiğinizde ekran görüntüsü alıp buraya atar mısınız? Durduk yere öyle bir ekranın gelmesi pek mantıklı gelmedi.. Yine yazılımsal olabilir.
Genelde hep öyle olur, evet )Ekran görüntüsü aldırmıyor ilginç şekilde. Yani ben alamadım. Denk gelince başka cihazdan fotoğraf çekerim . Böyle dedigimiz için uzun bir süre kesin olmaz
2G farketmiştir bende hep 4.5G.Eksta birşey yapmadım açıkçası sosyal medya wifi + 2g modunda kullanım. Güncelleme öncesi deger düşüktü tabi .
Mi 8 litenin manzara fotoğraf çekimi efsane dogru ışıkta. Daha 9s i demedim bakalım ne olacak bazı kameralar insan çekiminde başaralı bazısı manzara da. Benim için önemli olan manzara da başarılı olması.
Sar degerinde bahsetmişsiniz üstte 3/1 olması hakkında , bazı kaynaklar yarıya düşer yada daha da azalır tek simde diyor bazıları hayır aynı kalır diyor. Hangisine inansam bilemedim açıkcası