İnceleme Redmi note 9s İnceleme Antutu skoru ve Sar değeri

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Mi9t ile karşılaştarsak ortaya nasıl bir sonuç çıkabilir?
Cihaz aslında redmi k20 yani mi global ismi .. mi9t note 9s ve birde rakip başka bir cihaz arasında kaldım ben. Rakip cihazi fiyatından eledim , mi 9t yi sar degeri ve pop up ön kamera ve en önemlisi amoled ekran dan eledim ve birde 4k batarya ragmen bir çok kullanıcı o batarya performansını alamıyor. Kalılık ve ağırlık olarak aynılar zaten . Ram artısı var. . 9s in birazcık işlemcisi önde ama çok çok az.
İnceleme için teşekkürler Redmi serisinden bi cacık olmaz hatta kendi marka algısına zarar vermesin diye ayırdı xiaomi redmiyi. xiaomi alacaklar her zaman mi serisi almalıdır benim tecrübeme göre.
MIUI arayüzdeki absürtlük mi serisinin bir kısmında da varmış. Örneğin Mi 9t de de telefon çevirici vs yok muş sanırım . Agırlık ve kalınlık dışında ve arayüzde ki ahmaklık dışında mi serisi ile bir fark göremedim işin gerçeği. 5 bin mah bataryalı bir çok cihaz aynı agırlık ve kalınlık da bunu da eklemek lazım

yasyas.ozcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaser
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Kataloğunda 6gb ram 64gb depolama yazıyor sanmıyorum ama bunun doğruluğu hakkında bi bilginiz var mı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yasyas.ozcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaser
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Cihazi alalı 3 gün oldu. Migrostan aldım. Artı ve eksilerini yazıp fikir oluşmasına gayret edeceğim. Her ne kadar 4 Xiaomi cihaz alsam da bunlar hala evde kullanılıyor olsa da emin olun objektif biriyim .
Kullandığım cihazlar Redmi note 9s ,mi8 lite , mi a2 lite , mi A1.

Artıları
+ Cihazın çekim kalitesi başarılı. En son kullandığım mi 8 lite den 1-2 tık daha iyi .
( Normal çekim modu)
+ Gece modu diger Xiaomi modellerine göre iyi
+ Ön kamera mi 8 lite ile aynı gibi gelse de biraz daha iyi netlemede
+ Cihazın üstünde kendinden gelen ekran koruyucuya ragmen ekrana dokunma hissi başarılı
+ Cod mobile ve pubg mobile de işlemci yük altında sorun çıkarmadı. Isınma olmadı . FPS düşmeleri minimizeydi. Drop yaşamadım
+ cihaz kutusunda 18W hızlı şarj adaptörü ile geliyor
( ancak batarya aşınmasını minimum a indirmek için kullanmamayı düşünmüyorum)
+ Batarya performansı şuan doğal olarak başarılı. 3-5 aya daha gerçekçi durumu ortaya çıkar.
+ Çentik olmaması benim için bir artı açıkcası
+ Ses seviyesi iyi ses kalitesini iyi
+ kılıfsız kullanımda elden kaymıyor. Mi 8 litede tam tersi idi.
+Ekran ışığı iyi dışarıda kullanımda
+Kutusundan çıkan kılıf baya kalın dayanıklı
+ Sar değeri ideal. Çift simli telefona göre düşük hatta

Eksileri
- MIUI deki kişiler , takvim , telefon ( çevirici) yok googlenin kendi uygulamaları var ve devre dışı bırakamıyorsunuz . Cihazın sesli aramalar da ses kaydedicisi bile yok bu yüzden. Attan inip eşşege binmek gibi mi 8 lite kullanan biri olarak.

Önce şu belirtteyim elim küçük degil bazlama kadar derler ya o hesap büyük ona göre kalınlık ve agırlıgı degerlendiriyorum

- Tek elle kullanım orta ve uzun süreli mümkün degil . Mi 8 lite kullanan biri olarak (160 gram ) ona ragmen bu cihaz ağır geldi..Bazı inceleme videoların da eh işte ideal vs diyor. Sanırım ideal agırlıktan bir haberler
-Kamera çıkıntısı sinir bozucu cepten çıkartırken
-Cihaz kılıfsız kalın değil tam sınırda. Ama kılıflı kalın oldugu için olumlu yanını olumsuza çevirmiş. Tabi kılıfsız kullanırsanız sorun yok .Mi 8 liteyi kılıflı kullandım sorun yaşamadım ama bunu kılıflı kullanmak mümkün degil. Kılıflı hali Redmi 8A gibi hatta daha kalın biraz.
- cihazın baş kısmı alta göre daha ağır kameralar dan sanırım ağırlık dengesi yok
- Tek elle kullanım çok zor ve yorucu el için
- Cihazın metal kasa olmaması olumsuz benim için. Tabi ağırlığı azaltmak ve daha güçlü hücresel alıcı takıp sar degerini yüksek yapmamak için yok sanırım
-Sesli görüşmeler de ahizenin konumundan dolayı sıkıntı çıkabiliyor
- Ekran kilidi açılınca bulanıklık oluşuyor sonra netliyor. Yazılımsal sorun sanırım

Nötr
# Parmak izi okuyucusunun yanda olması bana ne olumlu ne olumsuz geldi. Ancak uzun vadede olumsuz da olabilir. O kısımda sıkıntı çıktında illaki degiştirmeniz gerekecek. Ama açma tuşu ve okuyucu ayrı oldugunda alternatifi oluyordu
# Ekran büyüklüğü ideal seviyenin bir tık üstü . Ancak benim için ne olumlu ne olumsuz.
# telefon görüşmelerinde ses kalitesinde bir fark göremedim
# 48 MP olması benim için ne olumlu ne olumsuz.
#Yazılımsal ufak tefek sorunlar var arayüzde arasıra arka planı buglamıyor üst çubugu indirince ancak önemli sorun degil
# NFC olmaması benim için nötr

Sar değerleri AB
Baş 0.72
Gövde 0.98
Uzuv 2.35

Uzuvu ilk defa gördüm fikrim yok ama baş ve gövde sanırım düşük.
?

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Kataloğunda 6gb ram 64gb depolama yazıyor sanmıyorum ama bunun doğruluğu hakkında bi bilginiz var mı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam onu da yanlış yazmışlar. Adamlar migros sanal markete alakasız başka telefon koydukları gibi ram i de yanlış yazmışlar. Resmi farklı koymalarına göre oldukça basit hata geldi bana öbürü daha büyük çünkü

Tabi yasal olarak cezası da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ellerinize sağlık hocam incelleme için teşekkürler.
Ben teşekkür ederim. Umarım almayı düşünenlerin işine yarar

Enes D.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8 Lite 4/64
Konular
13
Cihaz aslında redmi k20 yani mi global ismi .. mi9t note 9s ve birde rakip başka bir cihaz arasında kaldım ben. Rakip cihazi fiyatından eledim , mi 9t yi sar degeri ve pop up ön kamera ve en önemlisi amoled ekran dan eledim ve birde 4k batarya ragmen bir çok kullanıcı o batarya performansını alamıyor. Kalılık ve ağırlık olarak aynılar zaten . Ram artısı var. . 9s in birazcık işlemcisi önde ama çok çok az.

MIUI arayüzdeki absürtlük mi serisinin bir kısmında da varmış. Örneğin Mi 9t de de telefon çevirici vs yok muş sanırım . Agırlık ve kalınlık dışında ve arayüzde ki ahmaklık dışında mi serisi ile bir fark göremedim işin gerçeği. 5 bin mah bataryalı bir çok cihaz aynı agırlık ve kalınlık da bunu da eklemek lazım
Pop Up kamerayı ve AMOLED paneli eksiden sayman garibime gitti drunk~~ Sar değeri de çift sim kart kullanmıyorsan var olan değerin 1/3'ü sana yansıyor. Bataryayı da son güncellemelerle içine ettiler garibim Mi9T ;(
Ha, bu arada bende Mi8 Lite kullanıyorum, Note 9S'in kamerası 1-2 tık üstü diyince merak ettim fotoğraf örnekleri atsana

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Pop Up kamerayı ve AMOLED paneli eksiden sayman garibime gitti drunk~~ Sar değeri de çift sim kart kullanmıyorsan var olan değerin 1/3'ü sana yansıyor. Bataryayı da son güncellemelerle içine ettiler garibim Mi9T ;(
Ha, bu arada bende Mi8 Lite kullanıyorum, Note 9S'in kamerası 1-2 tık üstü diyince merak ettim fotoğraf örnekleri atsana
Mi 8 lite ile çektigim fotoğrafları Instagram dan bakabilirsiniz manzara kuş börtü böcek yada gittiğim yerleri çekip koyuyorum şahsi resim degil. Herkese açık ; @the.czzr ancak daha 9s ile fotoğraf çekmedim , evde olduğum için. Mi 8 litenin lensi manzara fotoğraflarına uyumlu daha canlı yapıyor ama onun dışında ki çekimde biraz başarısız 9s ise normal sıradan bir çekimde de başarılı. Gerçek renkleri yakalmada .Böyle bir fark var.

Ekranın full ekran olması tabiki ki iyi mi9t de ama telin içinden çıkan kameraya içim ısınmadı. Daha yeni bir teknoloji oldugu için. Birde nette kronik sorunlar gördüm. Amoled ekran eksi sayma sebebim yenileme maliyeti çok yüksek. 4k pile ragmen o ekran süresini vermiyor. Güncelleme mi 8 liteye yaradı. Önceden 7 saat ekran alırken şuan 8 saat ekran %30 kalan bataya oluyor.

Son düzenleme:

Enes D.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8 Lite 4/64
Konular
13
Mi 8 lite ile çektigim fotoğrafları Instagram dan bakabilirsiniz manzara kuş börtü böcek yada gittiğim yerleri çekip koyuyorum şahsi resim degil. Herkese açık ; @the.czzr ancak daha 9s ile fotoğraf çekmedim , evde olduğum için. Mi 8 litenin lensi manzara fotoğraflarına uyumlu daha canlı yapıyor ama onun dışında ki çekimde biraz başarısız 9s ise normal sıradan bir çekimde de başarılı. Gerçek renkleri yakalmada .Böyle bir fark var.

Ekranın full ekran olması tabiki ki iyi mi9t de ama telin içinden çıkan kameraya içim ısınmadı. Daha yeni bir teknoloji oldugu için. Birde nette kronik sorunlar gördüm. Amoled ekran eksi sayma sebebim yenileme maliyeti çok yüksek. 4k pile ragmen o ekran süresini vermiyor. Güncelleme mi 8 liteye yaradı. Önceden 7 saat ekran alırken şuan 8 saat ekran %30 kalan bataya oluyor.
İnstagram profiline baktım da gerçekten telefonuma rengi haricinde kamerasına da hayran kaldım :D
Arkadaşımda Mi8 vardı ekranının doygunluğunu görünce artık amoled ekran fanatiği oldum angel~~
Ayrıca Mi9t'de kullanılan AMOLED değil Super AMOLED'miş epey sitesinde yanlış yazıyor.
Benim mi8 lite'da en fazla 7 saat 20 dk dayandı siz nasıl yaptınız?

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
İnstagram profiline baktım da gerçekten telefonuma rengi haricinde kamerasına da hayran kaldım :D
Arkadaşımda Mi8 vardı ekranının doygunluğunu görünce artık amoled ekran fanatiği oldum angel~~
Ayrıca Mi9t'de kullanılan AMOLED değil Super AMOLED'miş epey sitesinde yanlış yazıyor.
Benim mi8 lite'da en fazla 7 saat 20 dk dayandı siz nasıl yaptınız?
Eksta birşey yapmadım açıkçası sosyal medya wifi + 2g modunda kullanım. Güncelleme öncesi deger düşüktü tabi .

Mi 8 litenin manzara fotoğraf çekimi efsane dogru ışıkta. Daha 9s i demedim bakalım ne olacak bazı kameralar insan çekiminde başaralı bazısı manzara da. Benim için önemli olan manzara da başarılı olması.

Sar degerinde bahsetmişsiniz üstte 3/1 olması hakkında , bazı kaynaklar yarıya düşer yada daha da azalır tek simde diyor bazıları hayır aynı kalır diyor. Hangisine inansam bilemedim açıkcası

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular