nasıl tanımlatıcam benEğer V12.0.5.0.RJWINXM sürümündeyseniz OTA bağlantısından güncellemeyi indirip Sistem güncelleme kısmından manuel olarak indirdiğiniz güncelleme dosyasını göstereceksiniz. Sonrasında cihaz kendisi otomatik kuracak. Ancak cihazda TWRP varsa kurmaz, TWRP ekranına atar sizi. TWRP varsa Install kısmından güncelleme dosyasını seçmeniz lazım.
birazdan geçicem yazarım.12.0.5.0 dan geçen varsa değişikleri yazabilirmisiniz??
Muhammed6034, 12 yazan logoya art arda tıkla bir yazı çıkar sonra OTA rom dosyasını telefon hafızasına atıp görselde ki seçeneğe girdiğinizde "güncelleme paketi seç" kısmından attığınız dosyayı gösterin kendisi yükler.
Renkli 12 yazısına bir kaç defa bas, ek ayarlar açılacak.nasıl tanımlatıcam ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birazdan geçicem yazarım.
musdi27 seçenekte dediğiniz kısım hangisi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam sizin fikriniz nedir rom hakkında pil ve performans olarak nasıl, tavsiye eder misiniz.Dostlar ben kurdum cihaza deneyimleri kullandıktan sonra yazicam .
Aşırı stabil olmuş beğendim herhangi bir kasma donma yaşamadım pil performansı iyi önemli husus hard reset atmanız lazım yoksa verim alamazsınızHarika olmuş, fark edilir bir hızlanma var geçişlerde. Sevdim.
Renkli 12 yazısına bir kaç defa bas, ek ayarlar açılacak.
Twrpden yukleyince fail mount data vendor hatası alıyorum çöküyor telefon bilgisi olan var mıRedmi Note 9SGüncelleme ve Kurulum Talimatları
Hindistan Kararlı Rom
V12.5.1.0.RJWINXM
[ Android 11 ]
[Curtana]
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
- V12.0.5.0.RJWINXM romunda iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak güncellemeyi kurabilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
Ota Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Rom indirme bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir.
Bilgilendirme
* Stabil Beta Recovery rom olarak yayınlanmıştır.
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
V12.0.5.0.RJWINXM romunda iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak güncellemeyi kurabilirsiniz.Twrpden yukleyince fail mount data vendor hatası alıyorum çöküyor telefon bilgisi olan var mı