merlin_global_images_V12.5.3.0.RJOMIXM_20220111.0000.00_11.0_globalTwrp kurduktan sonra hangi rom kurdunuz ?
abi yükledim ama twrp ye girmek istiyom ses açma ve güç tuşuna basıyom ama siyah ekran geliyo orda kalıyor normal açınca menüye geliyor ne yapabilirimMerhaba Arkadaşlar Ben bu yöntemle twrp yükleyip cihazı rootladım. Sizlerle Paşlaşmak istedim.
Aşağıdaki dosyayı indirip twrp yi yükleyin. Cihaz ilk açılışında TWRP ekranına girecek girmez ise Ses Açma + Power ile twrp ye girin. Cihazı pc ye bağlayın bilgisayarımda çince olarak cihazı göreceksiniz Magisk 20.4 sürümünü içine kopyalayın ve twrp'den yükleyin cihazı formatlamanıza gerek yoktur. Son olarak cihazı fastboot moduna alın ve vbmeta dosyasını yükleyin bukadar.
Önemli Note : Bu cihaz MTK işlemciye sahiptir ufak bir hatanızda hardbrick olabilir. Eğer Uzman değilseniz lütfen bir uzmandan yardım alın. Bu işlemi yaparken doğabilecek tüm zarardan siz sorumlusunuz.
TWRP
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Root
Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı : Dosya Yükle
Redmi_Note9_vbmeta.zip
selam yeni bir link verebilirmisiniz ? dosya bulunamadı yazıyor . sanırsam silinmiş .Merhaba Arkadaşlar Ben bu yöntemle twrp yükleyip cihazı rootladım. Sizlerle Paşlaşmak istedim.
Aşağıdaki dosyayı indirip twrp yi yükleyin. Cihaz ilk açılışında TWRP ekranına girecek girmez ise Ses Açma + Power ile twrp ye girin. Cihazı pc ye bağlayın bilgisayarımda çince olarak cihazı göreceksiniz Magisk 20.4 sürümünü içine kopyalayın ve twrp'den yükleyin cihazı formatlamanıza gerek yoktur. Son olarak cihazı fastboot moduna alın ve vbmeta dosyasını yükleyin bukadar.
Önemli Note : Bu cihaz MTK işlemciye sahiptir ufak bir hatanızda hardbrick olabilir. Eğer Uzman değilseniz lütfen bir uzmandan yardım alın. Bu işlemi yaparken doğabilecek tüm zarardan siz sorumlusunuz.
TWRP
Root
Redmi_Note9_vbmeta.zip
dosya bulunamadı demekteMerhaba Arkadaşlar Ben bu yöntemle twrp yükleyip cihazı rootladım. Sizlerle Paşlaşmak istedim.
TWRP
Root
Redmi_Note9_vbmeta.zip
Linkten indirebilirsiniz hocam.dosya bulunamadı demekte
hocam birde tlf fastboota aldım fakat mınımal adb de cıhaz baglantısı gorunmemekte acaba drıver den mı kaynaklı bır sorunLinkten indirebilirsiniz hocam.
Redmi Note 9 v3.4.1B TWRP Recovery – Xiaomi Tools
xiaomitools.com