- Adım
- Orkun
- Cihazım
- Redmi N3 Pro
- Konular
- 4
Note 9 forumunda daha kolay şekilde detaylı açıklaması mevcut resmi pbrp recovery de çıktı
Link var mı hocam resmi sitesinde yok
Note 9 forumunda daha kolay şekilde detaylı açıklaması mevcut resmi pbrp recovery de çıktı
Hayır değiller ve sakın denemeyinArkadaslar redmi9 ile note9 twrp aynimi
doğrudan brick sebebiArkadaslar redmi9 ile note9 twrp aynimi
Merhaba Arkadaşlar Ben bu yöntemle twrp yükleyip cihazı rootladım. Sizlerle Paşlaşmak istedim.
Aşağıdaki dosyayı indirip twrp yi yükleyin. Cihaz ilk açılışında TWRP ekranına girecek girmez ise Ses Açma + Power ile twrp ye girin. Cihazı pc ye bağlayın bilgisayarımda çince olarak cihazı göreceksiniz Magisk 20.4 sürümünü içine kopyalayın ve twrp'den yükleyin cihazı formatlamanıza gerek yoktur. Son olarak cihazı fastboot moduna alın ve vbmeta dosyasını yükleyin bukadar.
Önemli Note : Bu cihaz MTK işlemciye sahiptir ufak bir hatanızda hardbrick olabilir. Eğer Uzman değilseniz lütfen bir uzmandan yardım alın. Bu işlemi yaparken doğabilecek tüm zarardan siz sorumlusunuz.
TWRP
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Root
Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı : Dosya Yükle
Redmi_Note9_vbmeta.zip
Xiaomi den izin almamıza gerek varmı. Bide telefon rootlandıktan sonra sıfırlanıyormuMerhaba Arkadaşlar Ben bu yöntemle twrp yükleyip cihazı rootladım. Sizlerle Paşlaşmak istedim.
Aşağıdaki dosyayı indirip twrp yi yükleyin. Cihaz ilk açılışında TWRP ekranına girecek girmez ise Ses Açma + Power ile twrp ye girin. Cihazı pc ye bağlayın bilgisayarımda çince olarak cihazı göreceksiniz Magisk 20.4 sürümünü içine kopyalayın ve twrp'den yükleyin cihazı formatlamanıza gerek yoktur. Son olarak cihazı fastboot moduna alın ve vbmeta dosyasını yükleyin bukadar.
Önemli Note : Bu cihaz MTK işlemciye sahiptir ufak bir hatanızda hardbrick olabilir. Eğer Uzman değilseniz lütfen bir uzmandan yardım alın. Bu işlemi yaparken doğabilecek tüm zarardan siz sorumlusunuz.
TWRP
Root
Redmi_Note9_vbmeta.zip
usta aşağıdaki dosyayı indirip twrp yükleyin demişsin, biraz daha açık anlatır mısın nasıl yükleyeceğimizi bilmiyoruz kiMerhaba Arkadaşlar Ben bu yöntemle twrp yükleyip cihazı rootladım. Sizlerle Paşlaşmak istedim.
TWRP
Root
Redmi_Note9_vbmeta.zip