- Adım
- Nayif
- Cihazım
- Mi 11 ultra
- Meslek
- Elektirikçi
- Konular
- 25
bide bunuda eklemk isiyorum reboot sistem yaptım sonra twrp geldigimde twrp yok
zipten çıkarmak için şifre istiyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_redminote9pro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
9. Kolay gelsin
Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı : Dosya Yükle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam twrp de dosyaların ismi random harfler olarak gözüküyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_redminote9pro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
9. Kolay gelsin
Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı : Dosya Yükle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrp açılınca ekran şifrenizi girin girmezseniz güvenlikten dolayı dosyalara müdahale edemezsiniz goruntuleyemezsinizHocam twrp de dosyaların ismi random harfler olarak gözüküyor
Ekran şifresi girme yeri gelmiyorTwrp açılınca ekran şifrenizi girin girmezseniz güvenlikten dolayı dosyalara müdahale edemezsiniz goruntuleyemezsiniz