- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Redmi Note 9Pro
- Konular
- 16
Evet, geç gelir.11.0.3.0 QJZRUXM Sürümü benimkinin. Buna geç gelir mi acaba ?
Evet, geç gelir.11.0.3.0 QJZRUXM Sürümü benimkinin. Buna geç gelir mi acaba ?
Kayıt edemezsiniz. Root gerekli. Ya da rom atmanız...Peki önerebileceğiniz bir kayıt programı var mı?
11.0.3.0 QJZRUXM Sürümü benimkinin. Buna geç gelir mi acaba ?
En kısa zamanda Gelicektir beklemede kalınFastboot linki ne zaman gelir acaba?
Hocam kurulumı fastboot dosyası cıkınca mi flash ile temiz kurulum yöntemi ile yapmanız gerek siz twrp üzerinden recovery olan versiyonu denediniz sanırım ama o hata verir saglıklı bir kurulum olmaz zaten biz bunu tavsiye etmiyoruz fastboot dosyasını mi.flash tool ile yüklemeniz daha sağlıklı olur fastboot çıkana kadar bekleyin yada v11 Türkiye sürümünü kurıp direk otadan v12 sürümü çekebilirsinizKurulumu sırasıyla yapıyorum fakat
the system has been destroyed hatası alıyorum kurulum tamamlandıktan sonra acılırken
Teşekkür ederim deneyeceğimEn kısa zamanda Gelicektir beklemede kalın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kurulumı fastboot dosyası cıkınca mi flash ile temiz kurulum yöntemi ile yapmanız gerek siz twrp üzerinden recovery olan versiyonu denediniz sanırım ama o hata verir saglıklı bir kurulum olmaz zaten biz bunu tavsiye etmiyoruz fastboot dosyasını mi.flash tool ile yüklemeniz daha sağlıklı olur fastboot çıkana kadar bekleyin yada v11 Türkiye sürümünü kurıp direk otadan v12 sürümü çekebilirsiniz
Batarya performansı düşüyor onun haricinde iyi.Yükleyen oldumu nasıl problem varmı