- Adım
- Turgut
- Cihazım
- Mi 10t
- Konular
- 51
Bootloader kilidini yeni açtım. İmei yok cihazda. Rom kurmak için ne yapmam gerekir. Twrp ile oluyor mu? Yardım eder misiniz?
Redmi note 8e kurmak daha kolaydı sanki. Bu zora benziyorRehber - Joyuse ( twrp / prbrp ) rom kurulumu
Sabite alınır ise sevinirim Arkadaşlar sıfır hata ile size bunu yaptırmak için bu rehberi açıyorum İstediğiniz tüm Joyuse romları bu rehber sayesinde kuracaksınız Eğer global rom var ise şuan telefonunuzda USB hata ayıklama açık mı ilk önce onu kontrol edin. Şimdi ilk olarak aşağıdan twrp...forum.miuiturkiye.net
Hocam eu rom rehberim var o rehber aracılığıyla eu rom kurabilirsiniz sabitte konu redmi note 9 pro kategorisi altındaRedmi note 8e kurmak daha kolaydı sanki. Bu zora benziyor![]()
Reis istediğim rom şu Google uygulamaları olmasın yeter var mı bildiğin öyle Bi romHocam eu rom rehberim var o rehber aracılığıyla eu rom kurabilirsiniz sabitte konu redmi note 9 pro kategorisi altında
İşte eu rom sizin için biçilmiş kaftan hocam eu romu arastırın on numara stabil ve hersey orjinal xiominin uygulamaları ama cihazın modeline dikkat edin curtana ve joyeuse olmak üzere 2 adet kod adı var cihazınız hangi kod adına sahipse o romu kurmanız gerek yoksa cihaz hard brick olur masraf açar buna marketten phone info uygulaması indirip bakabilirsinizReis istediğim rom şu Google uygulamaları olmasın yeter var mı bildiğin öyle Bi rom
Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Güncel Sürüm v11.0.7.0 (20.09.2020) rehber tamamen bana ait hocam cihazınız joyeuse ise burdan kurulumu yapabilirsinizİşte eu rom sizin için biçilmiş kaftan hocam eu romu arastırın on numara stabil ve hersey orjinal xiominin uygulamaları ama cihazın modeline dikkat edin curtana ve joyeuse olmak üzere 2 adet kod adı var cihazınız hangi kod adına sahipse o romu kurmanız gerek yoksa cihaz hard brick olur masraf açar buna marketten phone info uygulaması indirip bakabilirsiniz
Cortana hint oluyor galiba. Bu global cihaz yaİşte eu rom sizin için biçilmiş kaftan hocam eu romu arastırın on numara stabil ve hersey orjinal xiominin uygulamaları ama cihazın modeline dikkat edin curtana ve joyeuse olmak üzere 2 adet kod adı var cihazınız hangi kod adına sahipse o romu kurmanız gerek yoksa cihaz hard brick olur masraf açar buna marketten phone info uygulaması indirip bakabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Güncel Sürüm v11.0.7.0 (20.09.2020) rehber tamamen bana ait hocam cihazınız joyeuse ise burdan kurulumu yapabilirsiniz
Tamam hocam benim rehber size uygun kurulumu yapabilrsinizCortana hint oluyor galiba. Bu global cihaz ya
Hocam zannettiğiniz kadar zor değil ama siz bilirsiniz resmi bir twrp henüz yok olsaydı eger daha basit şekilde halledilirdi ama elimizdeki imkanlar bu şekilde malesefReis aşırı karışık ya note 8de 10dk da halletmiştim. Bu bana ağır geldi biraz