- Adım
- İsko
- Cihazım
- Redmi note9 pro
- Konular
- 0
Merhaba herkese. Bizim telefon icin yeni bir vendor cikacak (1601 olmasi lazim). Kalan butun bugler duzelecek
Aynen geliştirici açıkladı hocam gelecek olan rom güncellemesinde paylascak curtana için çıkardı sanırım curtana cihazlar da yag gibi akıyor romMerhaba herkese. Bizim telefon icin yeni bir vendor cikacak (1601 olmasi lazim). Kalan butun bugler duzelecek
Epey sorun giderilmiş olucak o zaman değil mi abi ?Aynen geliştirici açıkladı hocam gelecek olan rom güncellemesinde paylascak curtana için çıkardı sanırım curtana cihazlar da yag gibi akıyor rom
evet aynen öyle port romda artık birebir orjinal rom gibi olucaktır ilerleyen zamandaPort rom kullanmanın da önü açılmış olur sanırım
walla hocam emin değilim direk vendoru flashlasanız nolur acaba sistem çökermi ? ben güncellicem konuda ama mesela bu betaya güncelleme gelince önce romu sonra vendoru kurup yeniden baslatıyorduk cihazı sorunsuz açılıyordu muhtemelen tek vendoru direkt kursanız çökmez heralde twrp üzerinden vendor yedeği alınıyormu ?Hocam yeni vendor gelmiş. Baştan kurulum mu yapmak gerekiyor vendoru kurmak için
Vendor supere bağlı ayrı ayrı alınmıyor sanırım emin değilim hocam. Bence temiz kurulum en iyisiwalla hocam emin değilim direk vendoru flashlasanız nolur acaba sistem çökermi ? ben güncellicem konuda ama mesela bu betaya güncelleme gelince önce romu sonra vendoru kurup yeniden baslatıyorduk cihazı sorunsuz açılıyordu muhtemelen tek vendoru direkt kursanız çökmez heralde twrp üzerinden vendor yedeği alınıyormu ?
hocam temiz kurulumu göze aldıysanız risk edip direkt vendoru flashlayın önce baktınız sorun sıkıntı yok gereken testleri yaparsınız belki temiz kuruluma gerek kalmaz ? ne kaybedersiniz en fazla cihaz bootloba düşer olmazsaVendor supere bağlı ayrı ayrı alınmıyor sanırım emin değilim hocam. Bence temiz kurulum en iyisi
Telegramda temiz kurulum gerekli dediler hocam. Şu anlık bir sorunu yok zaten yeni güncelleme gelirse yeni vendoru kurarım.hocam temiz kurulumu göze aldıysanız risk edip direkt vendoru flashlayın önce baktınız sorun sıkıntı yok gereken testleri yaparsınız belki temiz kuruluma gerek kalmaz ? ne kaybedersiniz en fazla cihaz bootloba düşer olmazsa