Hocam bir arkadaş ekran görüntüsü alma çalışmıyor demiş onu test etme şansınız varmı dokunma titreşimi açıkken olur bu sorun genelde geliştirici fixlediğini söylemiş ama demekki hala sorun var bunda1 günlük deneyim olarak pil tüketimi güzel. dün gece şarjdan çıkardım sabaha kadar YouTube parlaklık tamamen kısık şekilde %8 kayıp olmuş gayet iyi. Yüzde%92 den %72'ye 1 saat oyun ile 2 saat 10 dakika ekran süresi. Aosp Romlardan bile iyi.
Evet dokunsal geri bildirim açıkken ekran görüntüsü çalışmıyor hocam.Hocam bir arkadaş ekran görüntüsü alma çalışmıyor demiş onu test etme şansınız varmı dokunma titreşimi açıkken olur bu sorun genelde geliştirici fixlediğini söylemiş ama demekki hala sorun var bunda
Hocam orange fox twrpnin son beta sürümü nü kurun cihaza ardından konudan verilen kurulum talimatlarını uygulayarak geçiş yapabilirsiniz konuda tüm dosyaların linkleri verildiustad endonezya romu var mıuı global 12.0.3 yükleme yapabilirmiyim direk
Geliştirici muhtemelen sonraki sürümde fixler bu sorunu çok ahım sahım önemli bir problem değil ama olsun sevindim şarj olarak iyi olduğunaEvet dokunsal geri bildirim açıkken ekran görüntüsü çalışmıyor hocam.
Siz bu rom da mısınız hala abi ?Hocam orange fox twrpnin son beta sürümü nü kurun cihaza ardından konudan verilen kurulum talimatlarını uygulayarak geçiş yapabilirsiniz konuda tüm dosyaların linkleri verildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geliştirici muhtemelen sonraki sürümde fixler bu sorunu çok ahım sahım önemli bir problem değil ama olsun sevindim şarj olarak iyi olduğuna
Yok ben cihaz değiştirdim note 9 pro kullanmıyorum ama beta versiyonu olarak cihazımda bu rom kurulu gayet güzel akıcı romSiz bu rom da mısınız hala abi ?
Aynen hocam ben zaten dokunsal geri bildirimi kapalı kullanıyorum normalde de. Sorunsuz güzel rom.Hocam orange fox twrpnin son beta sürümü nü kurun cihaza ardından konudan verilen kurulum talimatlarını uygulayarak geçiş yapabilirsiniz konuda tüm dosyaların linkleri verildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geliştirici muhtemelen sonraki sürümde fixler bu sorunu çok ahım sahım önemli bir problem değil ama olsun sevindim şarj olarak iyi olduğuna