Kernel Redmi Note 9 Pro-Redmi Note 9s Kararlı Agni Kernel Miatoll Sürüm Mıuı-Aosp (Kararlı & Beta)

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Kernelle ilgili sorun yaşayanlar yeniden başla
Hocam selamlar note 9 pro joyeuse cihazıma önce xiaomi.eu 12.0.1.0 versiyonunu kurdum ve devamında agni kernel 7.5 miui romlar için olanı kurdum ancak cihaz rastgele bir şekilde bazen reboot yapıyor. bu yenden başlatma için eklenen magisk modülünü kursam sorun çözülürmü acaba?
Hocam magisk modülü kurun bide öyle deneyin düzelmezse eger yedek aldıysanız kerneli kurmadan önce o yedeğe geri dönün

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Kernelle ilgili sorun yaşayanlar yeniden başla

Hocam magisk modülü kurun bide öyle deneyin düzelmezse eger yedek aldıysanız kerneli kurmadan önce o yedeğe geri dönün
orange fox ile boot ve dtbo yedeği almıştım hocam yedeği eu rom kurduktan sonra aldım sonra kernel kurdum direk o yedeği orange fox üzerinden geri yüklersem herhangi bir brick çökme sorunu falan yaşamam dimi. Modülü kurdum şimdi bakalım 1-2 güne belli olur çözülüp çözülmediği

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
orange fox ile boot ve dtbo yedeği almıştım hocam yedeği eu rom kurduktan sonra aldım sonra kernel kurdum direk o yedeği orange fox üzerinden geri yüklersem herhangi bir brick çökme sorunu falan yaşamam dimi. Modülü kurdum şimdi bakalım 1-2 güne belli olur çözülüp çözülmediği
Hiç bişi olmaz o aldınız yedeğe geri dönebilir siniz bi deneyin modülü fayda olamzsa yedeğe dönün

ibo457

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ibrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
5
Hiç bişi olmaz o aldınız yedeğe geri dönebilir siniz bi deneyin modülü fayda olamzsa yedeğe dönün
Hocam oyun icin en iyi kernel hangisini onerirsiniz. cihaz Note9 pro Oyun (Pubg Mobile)

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
tamamdır hocam olurda sorunum çözülmezse önce kendi aldığım yedeği yüklerim devamında agni kernelin hangi sürümünü tavsiye edersiniz?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Tamamdır hocam teşekkürler peki şuan 7.5 sürümü kurulu üzerine direk 6.4 kursam orjinal yedeğe dönmeden sorun oluşurmu ?

KrAll5759

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3
Vallahi demin alarm çaldı telefon kilitlendi ekran falan gitti . Bende mi 6.4 e geçeyim napayım

f0x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sam
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Reboot project modülü orangefoxdan direkt kursak oluyor mu? Yoksa magiskmi lazım

Üst Alt