Yükledim. Şu an için bir hata ile karşılaşmadım. Gayet hızlı ve stabil.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryükledim. 3 gün sonra deneyimlerimi yazarım.
Aynen hocam orange fox twrp geçebilirsiniz sorun olmaz siz bilirsiniz ben orange tavsiye ediyorum kernel olarak ya agni yada yuki kernel kurabilirsinizşimdi bende note 9 pro kararlı eu rom var. PBRP var. Cihazın full yedeğini alıp pc ye attım aynı zamanda boot dtbo ve efs yedeğini alıp onu da pc ye attım şimdiden.
neyse bunlar da sonra sorularıma geleyim ben de magisk yok yani rootlamadım ayrıca orange ı da daha kurmadım kurucam eski pitchblack duruyor hala ve kernel i de kurmak istiyorum ama bunların en kararlı sürümü nedir yani kernelden bahsediyorum diğerleri zaten başka başlıklarınızda var.
ve son olarak siz orange ı önerdiniz kesin ona geçeyim değil mi indirdim ama orange magisk ve kerneli yarın kurucam bugün yedekleri hallettim.
şimdi bende note 9 pro kararlı eu rom var. PBRP var. Cihazın full yedeğini alıp pc ye attım aynı zamanda boot dtbo ve efs yedeğini alıp onu da pc ye attım şimdiden.
neyse bunlar da sonra sorularıma geleyim ben de magisk yok yani rootlamadım ayrıca orange ı da daha kurmadım kurucam eski pitchblack duruyor hala ve kernel i de kurmak istiyorum ama bunların en kararlı sürümü nedir yani kernelden bahsediyorum diğerleri zaten başka başlıklarınızda var.
ve son olarak siz orange ı önerdiniz kesin ona geçeyim değil mi indirdim ama orange magisk ve kerneli yarın kurucam bugün yedekleri hallettim.
Sence en iyisini hangisi tecrübeli olan sizsiniz agni 6.4 en kararlı olanı mı benim en sonuncusu olsun diye bi takıntım yokAynen hocam orange fox twrp geçebilirsiniz sorun olmaz siz bilirsiniz ben orange tavsiye ediyorum kernel olarak ya agni yada yuki kernel kurabilirsiniz
Daha hiçbir şeyi kurmadım ki neden geri yükleyim tekrardanBende şunu tavsiye edeyim. recovery yani twrp değiştirmeden önce boot ve dtbo yu geri yükleyin daha sonra twrp değiştirip kernel yüklemesi tekrar yapın.
Hocam siz diğer sürümleri de kullandıysanız en kararlısı hangisi benim en son olsun beta olsun diye bi derdim yok en işe yarayan hangisidir size göre 6.4 mü gerekli olan yedekleri de aldım zatenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir3 gündür kullanıyorum. Gayet iyi ve stabil. Önceki sürümlerdeki yeniden başlatma sorunu yaşamadım. İyi günlerde kullanın![]()
Ben 6.4 ü tavsiye ediyorumHocam siz diğer sürümleri de kullandıysanız en kararlısı hangisi benim en son olsun beta olsun diye bi derdim yok en işe yarayan hangisidir size göre 6.4 mü gerekli olan yedekleri de aldım zaten
hocam cihazda 12.0.3 endonezya kararlı sürüm var 6.4 kernel yüklesem sıkıntı olur mu ?Ben 6.4 ü tavsiye ediyorum