- Adım
- Yaşar
- Cihazım
- Mi Note 10 Pro
- Meslek
- tekniker
- Konular
- 33
1.Çözüm: Evet Arkdaşlar Çokca Duyduğum Bu Soruna Kendimce Bir Çözüm Buldum Durduk Yere L1 Sertifkası L3 e Düşüyormuş Bunun İçin Çözüm Şu Şekilde Olucak Öncelikle Ayarlar-Uygulamalar Kısmından Netflix Uygulmasını Tıklayın Verileri Komple Silin Ardından Netflix Uygulmasını Kaldırın Cihazdan Sonra Parmak İzine Gelip Widevine L1 Sertfikasını Güncelleyin Ardından Cihazı Yeniden Başlatın Cihaz Açılınca Netflix Uygulmasını Google Play Store Değilde Direkt Apk Olarak Googleden İndirip Kurun Bu şekilde Sertifika L3 Düşme Sorunu Yaşanmıyor Bu Çözüm Eu Romda İşe Yarıyor Stock Romda Deneyip Geri Dönüş Yaparsanız Sevinirim
2.Çözüm: Bu Yolda Şu Şekilde Netflixi Komple Cihazınızdan Kaldırın Ayarlardan Google Play Store girip Bütün Verileri Silin Daha Sonra Parmak İzinden Widevine L1 Sertifkasını Güncelleyin Sonra Cihazı Yeniden Başlatın Ardından Google Play Store Girip Netflix Uygulmasını Kurun Bu Çözümde İşe Yarıyor Özellikle Stock Rom Kullanan Arkdaşlardan Geri Dönüş Bekliyorum
Saygılarımla Hepinize İyi Forumlar Dilerim.
2.Çözüm: Bu Yolda Şu Şekilde Netflixi Komple Cihazınızdan Kaldırın Ayarlardan Google Play Store girip Bütün Verileri Silin Daha Sonra Parmak İzinden Widevine L1 Sertifkasını Güncelleyin Sonra Cihazı Yeniden Başlatın Ardından Google Play Store Girip Netflix Uygulmasını Kurun Bu Çözümde İşe Yarıyor Özellikle Stock Rom Kullanan Arkdaşlardan Geri Dönüş Bekliyorum
Saygılarımla Hepinize İyi Forumlar Dilerim.
Moderatör tarafında düzenlendi: