konuya halen giren varmıdır bilmiyorum ama 2 seneyi de geçecek ve hala güzel cihaz ya tabi mi 12t promuz falan olsa daha güzel olur illa ki
, ama bu cihaz için konuşmak gerekirse eu romdayım rootlu olarak telefonu dibine kadar kullanıyorum ve hala memnunum telefondan şarzı hala 1 günü çıkarıyor en sevdiğim yanıda bu zaten bu fiyatlandırma şartlarıyla üst modellere geçmek benim için çok çok zor gittiği yere kadar bakalım alacağı son büyük güncellemeleride aldı yazılımda şuan iyi bozulmazsa güncellemelerle gayet memnunum 6 senelik s3 mini kullanım rekorumu bu telefonla geçicem gibi
ilk aldığımda tianma panel vardı 1 hafta bile kullanmadan ekranda ghost olmuştu ve bu ilk xiaomi marka deneyimimdi çok üzülmüştüm sonrasında garantiye verdim bir şans diyerek önceki kullandığım markanın servisi kullanıcı hatası demişti çünkü ghost screen olayına ama neyseki panel değişimi yapıldı ve daha da sorun çıkmadı bide pubg de config gfx vs. olmadan kendi ayarlarıyla 60fps açsa 8prodaki gibi güzel olurdu be 45 fps le oynamak sıkıntı