ilk çıktığında aldım ve 1.5 seneyi aşkındır kullanıyorum. ilk 1 sene gözüm gibi baktım gerçekten parasına göre muazzam denecek performansı vardı. pil ömrü, arayüz akıcılığı, 720G olmasına rağmen donma/takılma yaşatmaması, ram sarfiyatı vs. Ama son 3-4 aydır gerçekten nefret ettim. Önce yavaş yavaş sapıtmalara başladı. Yanlış anlaşılmasın telefon cahili değilim, aksine bugüne kadar hep amiral gemisi kullandım ve telefonu çok kurcalar en ince ayarlarına kadar hakimimdir. Durup dururken aramalar ekranıma gelmemeye başladı, bildirim ayarlarını, istisna uygulamaları vs her şeyi kontrol ettim. Çözülmüyor. Gün içinde 50 tane arama geliyorsa çok rahat 30 tanesi ekrana gelmiyor, telefonun zil sesi çalıyor ama ekranda hiçbir şey yok
Daha sonra durup dururken kendini restartlamaya başladı. Telefonla konuşurken birden bire kapanıp açılıyor, masada dururken birden bire kapanıp açılıyor. Onu da çok araştırdım ve yine çözümü yok. Artık bu telefonun tek iyi yanının çift hat ve pil süresi olduğunu düşünüyorum. Çünkü 1,5 sene içerisinde fark edilir derecede yavaşladı, takılmalar başladı. Kamerası gün geçtikçe berbatlaşıyor nasıl oluyorsa. Kısacası bu telefon zengin telefonu
1 sene kullanıp atmak lazım çünkü. saygılar