Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cache dışında hepsini alın, super den 2 adet olabilir 2 sinide alın. Garanti olsun. Bir çok bölüm var dediğiniz gibi. Samsungda system data vardı note 9 pro o konud felaket. Belkide tam uyum twrp çıkmadığı içindir.
İlk aldığımda volte ve vowifi için turktelekomdan turkcelle geçtim.telekomda anında aktifleşen sim turkcellde tövbe billah aktifleşmiyor. 2 ayda 30 sms gönderdim sırf denemek için bana mısın demedi. Telefon dilini ingilizce yaptım, bölge değiştim, yeni hesap denedim, sim servisi izinlerini aç kapa, web den aktifleştirme internette ne varsa denedim yok.yurtdışı pakedim açık sms alıp gönderebiliyorum, rom değiştim olmadı, turkcelli aradım mesaj ayarlarını resetlediler yok, sim kartı 1 den 2 ye 2 den 1 e aldım yine olmuyor da olmuyor. Ha çok lazım mı değil ama çağrı kaydına ihtiyacım oldu o da aktifleşmeyince buluta yüklemiyor. Turkcellde bunu aktifleştirebilen var mı? En son yıldım artık kapattım komple devre dışı yaptım.
Arkadaşlar merhabalar kardeşime telefon alacağım bu telefon da karar kıldım fikri olanda yardım edebilir mi 6g ram modelini alacağım piyasada redmi 9s s 6gb ram olan pro mu oluyor . Anlamadım valla 9s ile 9 Pro olayı nedir
9s ve 9 pronun 2 adet farkı var,
9s (hindistanda 9 pro) 48mp sony ana kamera sensörü ve normal hızlı şarj (18watt sanırım)
9pro(hindistanda pro max) 64mp samsung ana kamera sensörü ve 30w şarj.
Netflix lisans l3 idi fakat bugün farkettim tekrar l1 olmuş benimle aynı sorunu yaşayan varsa Google Play' den Netflix' i güncellemelerini tavsiye ederim
Ekrana baktığımız sürece ekran ışığının açık kalmasını sağlayacak bir modül vs kullanan var mı? Uzun süre alışmışım samsungdan tek eksikliğini çektiğim şey bu sürekli ekrana tıklamak sinir ediyor