Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4

gegebee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Redmi
Konular
0
Dostlar merhaba. Konuyu şöyle birkaç sayfa geriye doğru okudum, yakın tarihte alıp tozlanm ve kasma sorunu yaşayan oldu mu? Bunu öğrenmek istiyorum açıkçası. Şu an cihaz alma aşamasındayım Redmi Note 9 Pro ile Mi Note 10 lite arasındayım. Samsung M31 gibi cihazlar da var aklımda ama konu Samsung olunca o arayüze şüphe ile yaklaşıyorum açıkçası. 9 Pro'da Instagram'da vs. kasma sorunu yaşayan var mı? Fabrikada çıkışı gelen TR ROM hala sorunlu mu? Garanti bitmeden yazılım atmak istemiyorum açıkçası. TWRP yüklemeden ROM değiştirebiliyor muyuz?

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Dostlar merhaba. Konuyu şöyle birkaç sayfa geriye doğru okudum, yakın tarihte alıp tozlanm ve kasma sorunu yaşayan oldu mu? Bunu öğrenmek istiyorum açıkçası. Şu an cihaz alma aşamasındayım Redmi Note 9 Pro ile Mi Note 10 lite arasındayım. Samsung M31 gibi cihazlar da var aklımda ama konu Samsung olunca o arayüze şüphe ile yaklaşıyorum açıkçası. 9 Pro'da Instagram'da vs. kasma sorunu yaşayan var mı? Fabrikada çıkışı gelen TR ROM hala sorunlu mu? Garanti bitmeden yazılım atmak istemiyorum açıkçası. TWRP yüklemeden ROM değiştirebiliyor muyuz?
1 ayı geçti tozlanma, kasma yok. Tr rom da sağlam bir sorun yok. Twrp yüklemeden rom değiştiremezsin.

gegebee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Redmi
Konular
0
1 ayı geçti tozlanma, kasma yok. Tr rom da sağlam bir sorun yok. Twrp yüklemeden rom değiştiremezsin.

TWRP yüklediğimizi servis anlayabilir değil mi?
Bir arıza durumunda garantiye gönderirsem diye soruyorum.
Sistemin TWRP ile yedeğini alıp geri mi yüklemek gerekiyor öyle durumlarda?

Ana sayfa da kasma sorunlarından falan bahsedilmiş, uygulamalar kasmıyor ama ana sayfa kasıyor diyorlar.
Siz TR için olan yazılımı mı kullanıyorsunuz yoksa farklı bir ROM mu attınız?

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
TWRP yüklediğimizi servis anlayabilir değil mi?
Bir arıza durumunda garantiye gönderirsem diye soruyorum.
Sistemin TWRP ile yedeğini alıp geri mi yüklemek gerekiyor öyle durumlarda?

Ana sayfa da kasma sorunlarından falan bahsedilmiş, uygulamalar kasmıyor ama ana sayfa kasıyor diyorlar.
Siz TR için olan yazılımı mı kullanıyorsunuz yoksa farklı bir ROM mu attınız?
Orjinal tr rom benim ki, garantili twrp açarsan cihaz garanti dışı kalır ve bu anlaşılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana sayfada vs kasma sorunu falan yok.

gegebee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Redmi
Konular
0
Orjinal tr rom benim ki, garantili twrp açarsan cihaz garanti dışı kalır ve bu anlaşılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana sayfada vs kasma sorunu falan yok.

Instagram sorunlu mu peki? Kasma, bildirim gelmeme vs falan?
Şu toz meselesi fena kafama takılıyor, yeni cihazı tamire göndermek istemem çünkü.

kosekli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
makosekli
Cihazım
note9pro
Konular
1
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Çok Teşekkürler, doğru teşhis tedavi için iyi başlangıç. umarım üretici bunu görür ve tedbirini alır. biz kullanıcılar da en azından o bölgeye izolasyon yapmamız gerektiğini öğrenmiş olduk. emeğinize sağlık..

Gedar40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Merhabalar telefonu alalı 1 hafta oldu ama ne yaptıysam bilgisayar telefonu görmüyor bütün driverlari yükledim internette sayısız video izledim ve dediklerini yaptım sadece android device olarak aygıt seçeneklerinde görünüyor hiçbir şekilde içini göremiyorum yardımcı olur musunuz PC Casper Windows 7 home premium 64 bit

Üst Alt