Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

miusevmez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
note
Konular
5
Merhabalar telefonu alalı 1 hafta oldu ama ne yaptıysam bilgisayar telefonu görmüyor bütün driverlari yükledim internette sayısız video izledim ve dediklerini yaptım sadece android device olarak aygıt seçeneklerinde görünüyor hiçbir şekilde içini göremiyorum yardımcı olur musunuz PC Casper Windows 7 home premium 64 bit
Windows 7 ile alakalı olabilir kullanmayın şunu artık :D
Windows 10 yüklü cihazda deneyin.

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Instagram sorunlu mu peki? Kasma, bildirim gelmeme vs falan?
Şu toz meselesi fena kafama takılıyor, yeni cihazı tamire göndermek istemem çünkü.
İnstagram sorunsuz, kasma bildirim gelmeme durumu vs yok. Toz için birşey diyemem yaşayanlar var fakat ben yaşamadım 1.5 ay oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 7 ile alakalı olabilir kullanmayın şunu artık :D
Windows 10 yüklü cihazda deneyin.
Windows 7 ile alakası yok Windows 7 benim pc görüyor.

Gedar40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
İnstagram sorunsuz, kasma bildirim gelmeme durumu vs yok. Toz için birşey diyemem yaşayanlar var fakat ben yaşamadım 1.5 ay oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 7 ile alakası yok Windows 7 benim pc görüyor.
Eksik birşeyler mi var anlamıyorum telefoncuya götürdüm adam taktı anında bağlantı oldu onunki de Windows 7

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Telefonu ilk bağladığınız anda ekranda veri aktarımı, şarj vs bir şey çıkar ona baktınız mı? Telefonu ekran ve ekran kilidi açık bağlayın.

Kablonuzda ya da usb portunuzda bir durumlar olabilir.

kosekli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
makosekli
Cihazım
note9pro
Konular
1
Merhabalar telefonu alalı 1 hafta oldu ama ne yaptıysam bilgisayar telefonu görmüyor bütün driverlari yükledim internette sayısız video izledim ve dediklerini yaptım sadece android device olarak aygıt seçeneklerinde görünüyor hiçbir şekilde içini göremiyorum yardımcı olur musunuz PC Casper Windows 7 home premium 64 bit

miflash_unlock_en... bootloader açmak için kullanılan bu zip dosyasında mi ye ait usb driver ı var siteminize uygun (win7 64) için olanı kurarsanız cözülebilir. ayrıca telefonun usb hata ayıklama modunu açarak deneyebilirsin..

gegebee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Redmi
Konular
0

USB 3.0 yerine 2.0'dan takmayı deneyebilirsin.
İstersen IOBIT Driver Booster ile sürücü güncellemeyi dene.

Gedar40

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Arkadaşlar sorunu internetten Windows 10 yükleyerek çözdüm bir miktar yavaşlama oldu ama başarıyla bağlandım.unlock açma başvurusu da yaptım 1 hafta süre verdi.bir de bir sorum olacak telefonu miui 12 ye güncelledim bu şekilde twrp root işlemi yapabilir miyim sıkıntı olurmu.

Nerepla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen Kara
Cihazım
Redmi Note 9 P
Konular
0
Merhaba. 10 gün önce aldım pro'yu migros'tan. Türkiye garantili cihaz.
Aldığımdan beri arayüzde kasılmalar, akıcılık hissi hiç yok. Global romlu cihazım. Geçen 11.0.7 güncellemesi geldi, hevesle kurdum ama aynı sorunlar devam.
Bu yazılımsal mıdır, 12'yi beklemeli miyim, yoksa en kısa zamanda elden çıkartıp başka bir cihaza mı geçmeli?

Üst Alt