Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

mengene88

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
note 9 pro
Konular
0
beyler galeri ve video programından memnun değilim samsungun programları daha iyidi j7 prime kullanıyordum öenerebileceginiz var mı birde biri beni arayınca küçük bi ekran geliyor sadece büyük ekran gelmiyor neden böyle

Diagnomed

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
8
Merhaba 11.0.4 eea rom kullanıyorum, rehbere yeni kişi ekleyemiyorum, benzer sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı acaba

Yilmaz774

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yilmaz
Cihazım
Note 9 pro
Konular
1
makro modu ve geniş açı fotograflari kötü çıkıyor.bunun ayarı falan mı var acaba?

kosekli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
makosekli
Cihazım
note9pro
Konular
1
merhaba. cameraya toz kaçması ile ilgili olarak kafama takılan bişey var: lens ile yuvası arasından mı toz giriyor, yoksa dörtlü cameraların oldugu kare çıkıntı ile cerceve arasından mı toz kacıyor? bunu deneyimleyen biri veya caresini bulmus biri cevaplayabilir mi? simdiden tesekkürler..

miusevmez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
note
Konular
5
merhaba. cameraya toz kaçması ile ilgili olarak kafama takılan bişey var: lens ile yuvası arasından mı toz giriyor, yoksa dörtlü cameraların oldugu kare çıkıntı ile cerceve arasından mı toz kacıyor? bunu deneyimleyen biri veya caresini bulmus biri cevaplayabilir mi? simdiden tesekkürler..
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
makro modu ve geniş açı fotograflari kötü çıkıyor.bunun ayarı falan mı var acaba?

Bunlar ikincil kamera olduğu için sensörleri daha düşük kalitede o yüzden öyle oluyor. Geniş açıda zaten lens nedeniyle bozulmalar olacaktır amacı geniş almak, feragat edilen ise şekilsel bozulmadır. Makroda ise keskinlik ve odak önceliklidir onun renkleri biraz soluk geldi bana ama düzenlemeyle kolayca hallediliyor. Ana kamera sensörü güzel ancak onda da sıkıştırma nedeniyle biraz keskinlik kaybı oluyor. Ancak şu da bir gerçek bu fiyat bandında bence 4 kamerada başarılı. Ana kamera görüntü kalitesi olarak 4 yıl önceki s7 edge ile benzer ki onun kamerası hala başarılı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çerçevedeki bağlantı yerinden. Zira öbür taraf olsa sanırım cihazın içi felaket durumda olurdu kameraya toz ulaşana kadar. Çerçeve etrafına basit bir bant çekin kafanız rahat eder en azından.

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Root olmadan kamera uygulaması açıldığında tam ekran parlaklık modunu açmanın bir yolu yok mu ya da varda ben mi bulamadım acaba. Android çıktığından beri htc samsung vs tüm cihazlarda vardır bu olmaması ilginç. Her foto çekeceğim zaman ekran parlaklığını açıyorum.

PesimistzOmbie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
?
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
Cihazımda Netflix uygulaması çalışmıyor. BL kilidi açık, root yok. Playstore'da bu uygulama uyumlu değil yazıyor, Netflix sitesinden indirdiğimde de uygulama açarken uyumlu değil yazıyor. Bu sorun neden oluşuyor? BL kilidi yüzünden mi?

miusevmez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
note
Konular
5
Uygulamalar 0 bayt görünüyor veri tenizlenmiyor bu sorunu yaşayan var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Arkadaşlar BL kilidini açmak için kendi konusuna yazdım ama bir haftadır cevap yazan yok note 9 pro bir türlü mi unlok görmedi xiaomi qaolcom driverleri kurdum ama başka neden görmez acaba

Üst Alt