- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- Redmi Note 9PRO
- Konular
- 5
Bekliyoruz hocamŞimdi kurulum yaptım kurulum yapmak isteyen arkadaşlar için deneyimlerimi buradan paylaşacağım
Bekliyoruz hocamŞimdi kurulum yaptım kurulum yapmak isteyen arkadaşlar için deneyimlerimi buradan paylaşacağım
Hocam o zaman bunu deneyimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu romun bir üst versiyonu var hocam bilginiz olsun bu en son cıkan versiyonu
Hocam link açılmıyor rica etsem kontrol eder misiniz. Ayrıca pitchblack twrp kullanıyorum bu twrp ile kurulurmu,konu anlatımında orange fox twrp kullanılmış.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu romun bir üst versiyonu var hocam bilginiz olsun bu en son cıkan versiyonu
hocam link için suanda yapabileceğim bişey yok yarın felan indirebilirsiniz romu yada ara sıra kontrol edin mesela suan bende açık gözüküyor indirme yenileyin 2 dakikada 3 dakikada bir kotası var o dolmuş twrp oalrak orange foxu kurmanız lazım pitch black sorun cıkartabilir o yüzden suan en saglıklı düzgün calısan twrp orange fox hocam o son sürüm rom kaldırılmış sanırım bu linkte verdiğimi indirip kurunHocam link açılmıyor rica etsem kontrol eder misiniz. Ayrıca pitchblack twrp kullanıyorum bu twrp ile kurulurmu,konu anlatımında orange fox twrp kullanılmış.
Hocam o son sürüm romu indirmenin bir taktiğini buldum telefona google drive indirin google hesabınız ile giriş yapın marketten ardından foruma girin ve indirmeyi deneyin hata verecek sonra yukarda en sagda üç noktaya tıklayıp indir deyin dosya sorunsuz indiriliyor böyle yapıncaHocam link açılmıyor rica etsem kontrol eder misiniz. Ayrıca pitchblack twrp kullanıyorum bu twrp ile kurulurmu,konu anlatımında orange fox twrp kullanılmış.
Teşekkürhocam link için suanda yapabileceğim bişey yok yarın felan indirebilirsiniz romu yada ara sıra kontrol edin mesela suan bende açık gözüküyor indirme yenileyin 2 dakikada 3 dakikada bir kotası var o dolmuş twrp oalrak orange foxu kurmanız lazım pitch black sorun cıkartabilir o yüzden suan en saglıklı düzgün calısan twrp orange fox hocam o son sürüm rom kaldırılmış sanırım bu linkte verdiğimi indirip kurun
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim hocam çok sağol indirdim. Son olarak note 9 pro için miuipro romları nerden takip edebilirim link verebilir misin.Hocam o son sürüm romu indirmenin bir taktiğini buldum telefona google drive indirin google hesabınız ile giriş yapın marketten ardından foruma girin ve indirmeyi deneyin hata verecek sonra yukarda en sagda üç noktaya tıklayıp indir deyin dosya sorunsuz indiriliyor böyle yapınca
Teşekkür
Teşekkür ederim hocam çok sağol indirdim. Son olarak note 9 pro için miuipro romları nerden takip edebilirim link verebilir misin.