- Adım
- Mert
- Cihazım
- RM Note 9 Pro
- Konular
- 0
Yeni mi çıktı bu hiç duymamıştımOrange fox ile kurulumu yapabilirsiniz
Yeni mi çıktı bu hiç duymamıştımOrange fox ile kurulumu yapabilirsiniz
Yeni mi çıktı bu hiç duymamıştım
Bu attgıım twrp ile bütün romları kurabilirsiniz eu romda kurulur aospde farketmez bu twrp hepsini kuruyor hocam mi flash ile uazıöım atmanıza gerek yok fasstboot ile hiç işiniz yokBu arada bende yüklü olan pixelexperience romu joyeuse uyumlu bir curtana romu, yani cihazım curtana olarak göründüğünden eu romu flashlayamıyorum. Fastboot ile global romu flashlayabilirim de bu zahmete girmeden yapmanın bi yolu var mıdır?
Hocam benim pcde fastboot için olan dosya duruyor da ondan dedim Sonra kurarım üstüne foxuBu attgıım twrp ile bütün romları kurabilirsiniz eu romda kurulur aospde farketmez bu twrp hepsini kuruyor hocam mi flash ile uazıöım atmanıza gerek yok fasstboot ile hiç işiniz yok
Hocam farklı bir USB portu deneyin rom dosyasını yeniden ayıklayın dosyaların eksiksiz çıktığından emin olunHocam böyle bir hatayla karşılaştım mi flash tool ile globali flashlarken ne yapmam gerekiyor
2.0 portuyla deniyorum olur inşallah...Hocam farklı bir USB portu deneyin rom dosyasını yeniden ayıklayın dosyaların eksiksiz çıktığından emin olun
Yok hiç bir ayara gerek yok istediğiniz romu kurun ardından format data yapın yeniden başlatın2.0 portuyla deniyorum olur inşallah...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam hocam globali yükledim orangefox recoveryi attım romu flashlarken unmountlamam gereken bir şey var mı?