Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Aslan hocam bana SD karta kayıt yapma özelliği olan kamera uygulaması lazım gcam olması şart değil varmı bildiğiniz uygulama?
hocam ben esktra kullanmadagım için bilmiyorum tek bildiğim gcam

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Roma geçmeyi düşünenler için şöyle diyeyim. Tereddüt etmeden hemen geçin. Pil optimizasyonunda stock roma oranla baya fark var, akıcılık, hareketli duvar kağıtları , yazı tipi değiştirme olayı ve daha birsürü güzel özellik.. Hemen geçin derim. aslan568 Hocamızın anlatımıyla çok rahat ve güvenli bir şekilde geçebilirsiniz. Herkese iyi forumlar

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
bu romda temalar konusunda bilgisi olan mtz adresini girmiyor ağa bağlanmıyor hatası alıyorum getapps ile güncelemede oldu sürümü 1.6.1.4 global şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu romda temalar konusunda bilgisi olan mtz adresini girmiyor ağa bağlanmıyor hatası alıyorum getapps ile güncelemede oldu sürümü 1.6.1.4 global şuan

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam uygulmara girin ayarlardan temalara girin güncellemeleri kaldırın sorun düzelir global versiyona güncellemeyin temaları

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
aynı önce zaten yokte getapps ile günceledim aynı değişen birsey yok cihazı rootlayıp tema apk dosyasını değiştirmeyeği deneyeceğim bakalım

Ekli dosyalar

• temalar yüklenmedi.jpg
    temalar yüklenmedi.jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 8

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
aynı önce zaten yokte getapps ile günceledim aynı değişen birsey yok cihazı rootlayıp tema apk dosyasını değiştirmeyeği deneyeceğim bakalım

hocam normalde temalar gayet düzgün çalışıyor siz naptınız da bu hale geldi anlamadım ki temalarda bir sorun yok normalde

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
şuan 1.8.8.1 sürümünde sadece temalar için bölgeyi hindistan yapıyorum onun haricinde hiçbirşey yapmıyorum verdiğim tema sizde açıldıysa sıkıntı sıkıntı bendedir demek yok açılmıyor temalarla ilgili

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
şuan 1.8.8.1 sürümünde sadece temalar için bölgeyi hindistan yapıyorum onun haricinde hiçbirşey yapmıyorum verdiğim tema sizde açıldıysa sıkıntı sıkıntı bendedir demek yok açılmıyor temalarla ilgili
hocam ben güncellemedim orjinal eu romun temaları var bende hiç bir sıkıntı sorunda yok suan

cenbir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cengiz
Cihazım
Redmi 9 Pro
Konular
2
miui 12 de genelde ben bu sorunla karşılaşıyordum miui 11 sıkıntı yoktu olduğu zaman getapps ile günceliyordum açıyorda şuan kullandığınız sürüm hangisi verdiğim adresi açıyorsa sıkıntı bendedir daha önce greeshanda sıkıntı olmuştu bende getapps ile günceledim sorun düzelti

Ekli dosyalar

• KERNEL.jpg
    KERNEL.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 11
Üst Alt