Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam bir de bu dosyalarım uygulamasında hala reklam geliyor rom açıklamasında reklamsız uygulama yazıyor diye hatırlıyorum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam rom çin tabanlı değil ki global rom o açıklamada yazılanların cogu çin tabanlı rom içşn geçerli olan bu global romdan düzenleniyor globalde varsa bundada vardır.

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Hocam rom çin tabanlı değil ki global rom o açıklamada yazılanların cogu çin tabanlı rom içşn geçerli olan bu global romdan düzenleniyor globalde varsa bundada vardır.
Hocam cevap için teşekkürler bir sorum daha olacak şuan eu rom kullanmaktayım imei için globale gecmemi soylediler wipe format data yapıp o şekilde mi flaşlıyacaz global recovery dosyasını şimdiden çok teşekkür ederim

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam cevap için teşekkürler bir sorum daha olacak şuan eu rom kullanmaktayım imei için globale gecmemi soylediler wipe format data yapıp o şekilde mi flaşlıyacaz global recovery dosyasını şimdiden çok teşekkür ederim

Global roma geçmek için bilgisayardan mi flash tool ile temiz yazılım atmanız lazım hocam

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Global roma geçmek için bilgisayardan mi flash tool ile temiz yazılım atmanız lazım hocam
Twrp ile atsak sıkıntı mı olur hocam

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

İsko68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsko
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
0
Iyi akşamlar herkese. Ilginç bir sorun ile karşılaşıyorum : Netflix kurduğum zaman widewine security level l3 oluyor ve sertifikayı bir türlü kuramıyorum. Tam tersi netflixi kaldırdığım zaman widewine l1 oluyor tekrar ve sertifika yüklü olarak gözüküyor.

Çözümünü bilen var mı ???

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Iyi akşamlar herkese. Ilginç bir sorun ile karşılaşıyorum : Netflix kurduğum zaman widewine security level l3 oluyor ve sertifikayı bir türlü kuramıyorum. Tam tersi netflixi kaldırdığım zaman widewine l1 oluyor tekrar ve sertifika yüklü olarak gözüküyor.

Hocam öncellikle netflix uygulamasını kaldırın parmak izinden l1nertifikayı indirin ardından netflix uygulamasını marketten değilde Google dan apk olarak indirip kurun bunu bir deneyin olmazsa muhtemelen gelecek olan 2. Güncelleme de fixlenir

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5

Hocaminda dediği gibi ayarlardan şifre ve güvenliğe girin parmak izini seçin parmak izi ödemelerini seçin ordan widewine l1 yazar tıklayıp indir deyin hata vericek umursamayin Netflix kaldırın ve tekrar yükleyin ben marketten yükledim sorun olmadı düzeldi

jiyanoo63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi K30S ultr
Meslek
Excutive cheff
Konular
1
Sa aslan hocam, dün itibariyle imei attırdım telefoncunun attığı twrp de 9s yazıyor ve root atmış magisk kurulu, benimde telefonumun hafıza kartında sizin verdiğiniz pb twrp ile rom dosyası mevcut, sorum şu olacak mevcut twrp ile pitch Black kursam ardından da romu yüklesem olur mu yoksa fastboot modda sizin verdiğiniz ilk twrp yi yeniden yükleyip rotladıktan sonra mı pitch Black yükliyim, biraz karışık olmuş olabilir teşekkür ederim hocam

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Sa aslan hocam, dün itibariyle imei attırdım telefoncunun attığı twrp de 9s yazıyor ve root atmış magisk kurulu, benimde telefonumun hafıza kartında sizin verdiğiniz pb twrp ile rom dosyası mevcut, sorum şu olacak mevcut twrp ile pitch Black kursam ardından da romu yüklesem olur mu yoksa fastboot modda sizin verdiğiniz ilk twrp yi yeniden yükleyip rotladıktan sonra mı pitch Black yükliyim, biraz karışık olmuş olabilir teşekkür ederim hocam
Hocam zaten ikisi de aynıdır twrpnin 9s yazan ile aslan hocamın atacağı twrp aynıdır çünkü genelde 9s twrpsi kuruyor herkes ama siz mevcut twrp ile pitblack kuracaksınız öncelikle hafıza kartinizdaki pitblack twrp ile rom dosyasını telefondan alın ki format data yapınca silinmesin daha sonra mevcut twrp ile format data yapın (rom kuracağınız için bunu söyledim) daha sonra pitblack twrp yi telefon hafızasına atın reboot recovery deyin ardından install kısmından pitchblack twrpyi kurun daha sonra rom dosyasını telefona atın imstall den yeni romu kurun daha sonra reboot system deyin hayırlı olsun.

Üst Alt