- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- casper
- Konular
- 15
yükleyince görürsün farkıArkadaşlar ben hiç eu işlemi yapmadım globalle arasında çok büyük farklar varmıdır?
yükleyince görürsün farkıArkadaşlar ben hiç eu işlemi yapmadım globalle arasında çok büyük farklar varmıdır?
Herkeste mi öyletemalar çince kardeş uğraşma
Tamam hocam teşekkürlerHocam yeni bildirim panelini kapattın ayarlardan. Telefonu İngilizce yapın ve ayarlardan yeni kontrol panelini açın en son telefonu tekrar Türkçe yapın. Bu şekilde düzelmesi lazım.
Yada temayı orijinal yapıp romu tekrar kurun sadece wipe dalvik/cache yaparak.
En son çözüm temiz kurulum yapmanız lazım
Sağ kısımdan indirince bildirimler soldan assagi doğru indirince panel açılıyor sorun kalmamıştır arkadaşlaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam sol üste görüldüğü gibi yeni gelen SMS i bildirim panelinde göremiyorum mi12 bildirim panelinde gözükmüyor benmi bilmiyorum başka bir yolu var mı yoksa tüm mi 12 de mi böyle
Gayet net bir şekilde Türkçe temalar Çin'ce felan değilHerkeste mi öyle
hocam temalarda güncelleme mi yaptınız güncelleme kaldırın verilerini temizleyin temaların sorununuz düzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam otadan rom dosyasını indirin ama benim rehberde anlattığım şekilde güncelleme yapın twrpde data veri hariç hepsinin tikini kaldırın direk install deyip kurun rehberde detaylı anlattım
adamlar seri çalışıyor
aynen hocam parmak izinde mevcut düzeltme
Mevcut hocamHocam otomatik görüşme kaydı eklenmişmi bu versiyona bakma imkanınız varmı acaba _?