- Adım
- Bayram Şaki
- Cihazım
- Mi8 Se
- Konular
- 28
Hocam şimdi sunu söleyim bu rehber eu rom rehberi burdaki twrpleri cihaza kurdunuz anda suanda mevcut kurulu olan sisteminiz çökebilir yani cihaz bootloba düşebilir daha önce birkaç arkdasın sistemi bootloba düştü yani eu romu kurcaksanız adımları en bastan dogru şekilde takip ederek kurulumu yapabilirsiniz suan ki.mevcut twrp ile efs ye ait ne kadar yedek varsa alın bilgisayara atın o yedekleri ardından kurulumu yaparsınız olduki imei ile ilgili sorun oldu aldınız yedekten efs geri yükler siniz olur biter genelde herkes sorun olmaz diyor ama en garanti yöntem bu benim dediğim yöntem
bunu yapınca tema hatası düzeliyor ama bu seferde 3. parti tema yüklemesi izin vermiyor başka çözümü varmı hocamEk olarak shortcut programı uygulama kısmında hata verirse activity sekmesinden uygulamanın yanındaki ok a tıklayıp sonund join yazana kısayol verin. Bir süre bekledikten sonr (wifi bağlı 3 5 dk) güncellenecek uygulamalar çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pitch black twrp işlemini yaptım ama mesela diyelim ki yeni rom çıktı direk instal deyip yüklebilir miyiz yoksa tekrar trwp mi yükleyeceğiz