- Adım
- ali
- Cihazım
- redmi note9pro
- Konular
- 1
Teşekkür ederim cevabınız için. Telefonu uzun üredir kullanıyorum ve artık eski performansını vermemeye başladı. Açıkcası mıuı'a çok da alışamamıştım.Hocam bir çok miui ve aosp rom denedim çok fazla oldu ama miui mint romu en stabil ve iyi çalışan rom oldu şuandada o romu kullanıyorum eğer şuan telefonunuzdan memnunsanız bence açmayın bl kilidini orijinal kullanın benim açma ve romları deneme nedenim ben bu işlerle hobi olarak uğraşıyorum ve bilgi birikimim olmasını seviyorum birazda romları kucalamak ve performans için eğer bunlara ihtiyacınız yoksa şuan cihazınızdan memnunsanız yapmayın onun dışında rehber olarak bir çok konuya baka bilirsiniz forumda mevcuttur onun dışında eğer romu merak ediyorsanız bahsettiğim gibi overextending hocamın miui mint 25.8.12 miui 13 | android 12 konusuna baka bilirsiniz deneyimlerimi paylaşmaya devam ediyorum
Dediğiniz gibi temiz kurulum yapacağım zaten.
Forumda olan rehberlere bakıyorum. Ayrıca yeni başladığım için cihazı brick etmekden korkuyorum. Bu yüzden sizlerden link istiyorum yanlış birşey yapmaktan korkuyorum. Cihazın garanti süreci bitti zaten bu yüzden bl kilidini açmaya hazırlıyorum 1 hafta sonra açıcam inşallah. Ayrıca aosp kurmamı önerir misiniz?Yeni olan birisine ne söyleye bilirsiniz demişsiniz cihazınızın arka tarafında kapağın üzerinde Model:M2003J6B2G yazıyorsa cihazınız joyeuse dur rom kurarken buna dikkat edin romları joyeuse için kurun ve ya aosp romlar kuracaksanız joyeuse yerine miatoll olan romlarada baka bilirsiniz bu ibare
Redmi Note 9 Pro(joyeuse)
Redmi note 9s/Redmi Note 9 Pro İndia(curtana)
Redmi Note 9 Pro Max (excalibur)
Poco M2 Pro(gram)
cihazlarının snapdragon 720G işlemcisi olduğu için ortak ürün kodudur bunlara dikkat etmeniz gerek sadece cihazınıza uyumlu romu kurmanız gerek yoksa cihazınız brick olur onun dışında hangi rom olursa olsun farketmez romu kurarken temiz kurulum yapmanızı öneririm temiz kurulum ne diye merak ederseniz forumda olan rehberlere baka bilirsiniz şimdilik aklıma bunlar geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazınız garantili ile bu işlere hiç bulaşmayın çünkü garanti devre dışı kalıyor bl kilidini açıp geri kapatsanız bile servise gidince ilk bakacakları şeylerden biri bu olur
Zaten alıştıkdan sonra beğenmezsem değiştiririm. Sizin gibi bilgili insanlara sormadan yapmak da istemiyorum. Tekrardan teşekkürler cevabınız için.