Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberRedmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım
Yok hocam maalesef değil global olduğu için ancak eu rom da performans düşmüş açıkçası 12.0.4 de onun için Xiaomi uygulaması olup olmadığı ben için çok önemli değil yeterli kasma donma ve sarj problemleri olmasın normalde eu severim ama 12.0.4 biraz sorunlu geldi bana baktım 12.5 çıkmış eea da bende deneyeyim diye yükledim baktım ki gayet akıcı bu Roma devam taki eu 12.5 çıkana kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben dün itibari ile eu sitesine baktım ancak note 9 pri için bir güncelleme göremedim yanlışım varsa düzeltin
Aynen hocam bende 12.5.1 eea stabil beta yı kurdum zaten 1 haftadır kullanıyorum çok güzel olmuş gayet akıcı şarj performansini da çok beğendim ama eu rom da 12.5.1 global çıkmasını bekliyorum çıkınca tabiki de eu rom a geçiş yapacağım
Arkadaşlar 12.5.1 eea versiyonun şarj performansını çok beğendim size de göstereyim diye ekran görüntüsü aldım isteyen kurup deneyebilir açıkçası ben tavsiye ederim herkese 8 saat ekran süresi beni şaşırttı açıkçası
Arkadaşlar 12.5.1 eea versiyonun şarj performansını çok beğendim size de göstereyim diye ekran görüntüsü aldım isteyen kurup deneyebilir açıkçası ben tavsiye ederim herkese 8 saat ekran süresi beni şaşırttı açıkçası
Dostum uzun zamandır global 11.0.4 rootlu kullanıyordum, hatalar yüzünden telefondan sıkılmıştım. Sayende eu roma geçip rootladım. Telefon mis gibi oldu, Allah senden razı olsun.