Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberRedmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım
Hocam aynı şekilde bende 12.0.2 den sırf animasyonlar yüzünden greeshana geçtim ama eu yu daha çok beğeniyorum. O yüzden 12.0.3 deneyen oldu mu diye sordum. Siz 12.0 3 denedikten sonra mı greeshana döndünüz yoksa eski bir sürümden sonra mı?
Benım telefonumda twrp yuklu oldugu ıcın faast mood a gırıp orada yukleme yapmama gerek yok dımı .
ama orange ıle yapmak lazım onu anladım ..
(daha oncede magıskı twrp den unstal yapıp sılmıstım norlam ota dan guncelleme almak ıcın ama
kabul etmedı ) ...
rom yuklemeye kadar hersey de tamamız
ama tek anlamadıgım ;
telefonuma ımeı atılmıs ve bootloader kıldıı acık ..,
rom u yukledıkten ve telefonum acıldıktan sonra ;;,
Magisk 21.2 Flashable.Zip Dosyası
Magisk Manager 8.0.3 Apk
bu ıkı ıslemı yapmama gerek varmı ( root atmama )..
yada magsk ın ne faydası var yapsam yada yapmasam neyı degıstırır .
ve ımeı gıdermı onun ıcın bı ıslm yapmama gerek varmı ..?
Benım telefonumda twrp yuklu oldugu ıcın faast mood a gırıp orada yukleme yapmama gerek yok dımı .
ama orange ıle yapmak lazım onu anladım ..
(daha oncede magıskı twrp den unstal yapıp sılmıstım norlam ota dan guncelleme almak ıcın ama
kabul etmedı ) ...
rom yuklemeye kadar hersey de tamamız
ama tek anlamadıgım ;
telefonuma ımeı atılmıs ve bootloader kıldıı acık ..,
rom u yukledıkten ve telefonum acıldıktan sonra ;;,
Magisk 21.2 Flashable.Zip Dosyası
Magisk Manager 8.0.3 Apk
bu ıkı ıslemı yapmama gerek varmı ( root atmama )..
yada magsk ın ne faydası var yapsam yada yapmasam neyı degıstırır .
ve ımeı gıdermı onun ıcın bı ıslm yapmama gerek varmı ..?
Hocam magiskin faydalarını bilmiyorum ama root atmak isteğe kalmış birşey siz atmak zorunda degilsiniz daha sonra twrp ile yükleyebilirsiniz fastboot a gerek yok
Hocam magiskin faydalarını bilmiyorum ama root atmak isteğe kalmış birşey siz atmak zorunda degilsiniz daha sonra twrp ile yükleyebilirsiniz fastboot a gerek yok
tşk ederim..sadece imei atildigi ve yurt dışı.oldugu icin ve bootlader i acik olsugunicin zaten tlf root lanmistir diye düşünüyorum biraz tereddut ettim.o konuda anlamadığım icin.
ama butun kurulumlarda magisk var.gibi ..
yada sadece temiz kurulum olursa root a gerek varmi
,(bootlaader kilidi ile root alaakli mi ...suan acik olduğu icin soruyorum..rom.dan sinra root atmazsan kilit yije ayni kalir mi ? yani acik olurmu?
tşk ederim..sadece imei atildigi ve yurt dışı.oldugu icin ve bootlader i acik olsugunicin zaten tlf root lanmistir diye düşünüyorum biraz tereddut ettim.o konuda anlamadığım icin.
ama butun kurulumlarda magisk var.gibi ..
yada sadece temiz kurulum olursa root a gerek varmi
,(bootlaader kilidi ile root alaakli mi ...suan acik olduğu icin soruyorum..rom.dan sinra root atmazsan kilit yije ayni kalir mi ? yani acik olurmu?
-Evet hocam IMEI için zaten root atıyorlar
-Temiz kurulum da olsa güncelleme de olsa hiçbir şekilde root a gerek yok hocam root u kök erişimi için yani cihazın izinsiz ulaşılamayacak ve değiştirilemeyecek dosyalarına ve ayarlarına müdahale etmek için atılır IMEI gibi mesela
-bootloader kilidi ön yükleyici kilidi demektir root ile hiçbir alakası yoktur root atmazsaniz kilidiniz aynı şekilde açık kalmaya devam edecektir
Hocam ben 12.0.5 güncellemesi yaptım güncellemeden sonra telefonun sesi donuyor ne kisabiliyorum ne de sesini yükseltebiliyorum sessize dahi alamıyorum telefonu ancak orangefox a girip boot ve dtbo yu temizlersem düzeliyor bir zaman sonra yine aynı oluyor anlam veremedim geri eu ya dönmek istiyorum ama animasyon kasmalari yüzünden dönmek istemiyorum
Hocam ben 12.0.5 güncellemesi yaptım güncellemeden sonra telefonun sesi donuyor ne kisabiliyorum ne de sesini yükseltebiliyorum sessize dahi alamıyorum telefonu ancak orangefox a girip boot ve dtbo yu temizlersem düzeliyor bir zaman sonra yine aynı oluyor anlam veremedim geri eu ya dönmek istiyorum ama animasyon kasmalari yüzünden dönmek istemiyorum