- Adım
- Hasan Salih
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 22
Denedim hocam onu iyi ama fazla iyi değilEndonezya Rom öneririm denemediyseniz
Denedim hocam onu iyi ama fazla iyi değilEndonezya Rom öneririm denemediyseniz
Doğukan.unalan hocamın da dediği gibi Endonezya 12.0.4 stabil romuna iyi diyorlar, deneyebilirsiniz.Hocam eu zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan kullandığım rom eu 11.07
Tamam ona geçerim teşekkürlerDoğukan.unalan hocamın da dediği gibi Endonezya 12.0.4 stabil romuna iyi diyorlar, deneyebilirsiniz.
Benim cihazda uygulamar durduruldu hatası aliyorum arada bir, sorun yaşadığım uygulamanin önbelleğini full temizleyince düzeliyor bir süre sonra tekrar aynı hata, sebebi nedir anlayamadım.
Teşekkürler hocam, belirttiğiniz uygulamayı güncelledim düzeldi. İşin ilginç tarafı bu uygulamaya güncelleme gelince böyle hata vermesi. Yani bizi güncellemeye zorunlu hale getirirmek için böyle yapmışlar heralde. Çok teşekkür ederim.İpucu - Durduruldu hatası çözümü
Merhaba arkadaşlar. Son güncelleme ile "Uygulamalarda Durduruldu Hatası" çözümü için aşağıya atmış olduğum videodaki işlemlerimi yapmanız yeterli olacaktır. Özetle "Android System Webview" uygulamasının güncellemelerini kaldırdıktan sonra, yeniden başlatmak. İyi forumlar.forum.miuiturkiye.net
Çözüldü - Cihaz uygulamadan atması
Merhaba Xıaomı mi 10 kite kullanıyoum android sürümü olarak 12.1.1 kullanıyorum cihaz uygulamalara girerken örneğin gmail yada garanti mobil gibi uygulamalara girerken uygulamadan atıyor yardımcı olursanız sevinirim.forum.miuiturkiye.net
Çözüldü - Programlar kapanmaya başladı!
Dün hiç bir şey yoktu fakat bu sabah her ne oldu ise internet üzerinden çalışan programlar açıldığı gibi kapanmaya başladı. Özellikle internet tarayıcıları açtığım gibi kapanıyor. Yada ne bileyim sahibinden uygulaması acıldığı gibi kapanıyor. Miui 12yi tekrar indirip kurdum değişmedi. Fabrika...forum.miuiturkiye.net
Konuları inceleyin hocam üst konu çözümü içeriyor diğer konular sizin gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşların açtığı konular üstteki çözümü uygulayarak sorunu aştılar. Google kaynaklı bir sorun mevcut "Android System Webview" uygulamasından dolayı kaynaklanmakta eğer playstore üzerinde yeni bir güncelleme var ise bu uygulamaya dair güncelleme yapın yok ise eğer paylaştığım en üstteki linkte çözümü paylaşmış hocamız.
Rom ile bir ilgisi yok bu arada, romdan kaynaklanıyormuş gibi bir izlenim bırakmasın.
Teşekkürler hocam, belirttiğiniz uygulamayı güncelledim düzeldi. İşin ilginç tarafı bu uygulamaya güncelleme gelince böyle hata vermesi. Yani bizi güncellemeye zorunlu hale getirirmek için böyle yapmışlar heralde. Çok teşekkür ederim.
Hocam eğer yanınızda bilgisayar veya usb-otg bulunuyorsa format data rom kurulumu format data yı tercih ederim.Selamun aleykum. merhaba arkadaşlar. bir kaç sorum var dün orange foxu yükleyip global v12.0.2.0 sürümüne güncelledim. bi eu rom denemek istiyorum.
1-) Bu konudaki romu indirip orange fox ile yükleyip. format data yapmasam telefon açılırmı?
2-) Telefon açılmazsa bootlopa düşerse yine twrp ekranına girer mi?
3-) Telefona root atmasam orange fox silinmez demi? İlla root atmak zorundamıyım? (Sadece 9s twrp sinde root atılması şartmış önceki mesajlardan anladığım. bankacılık uygulamalarından dolayı root atmak istemiyorum uyarı vermesi hoşuma gitmiyor sürekli.)
4-) Dün bir video izledim. önce telefona data temizliği yapıp yeniden başlatıyor. Sonra telefona usb takıp romu öyle kuruyor. hangisini yapmam lazım sizce? bu konudaki gibi mi yapayım? yoksa dün izlediğim videoya göre mi yapayım?
Bide bu twrp ekranında nasıl ekran görüntüsü alıyorsunuz yav