- Adım
- özgür
- Cihazım
- Redmi Note 8 Pr
- Meslek
- Dr.
- Konular
- 5
Ben bulamadım bir türlü, benim eski cihazda aşağıdaki ekrandaydı ama bunda yok.Var hocam arama ayarlarında var
Ben bulamadım bir türlü, benim eski cihazda aşağıdaki ekrandaydı ama bunda yok.Var hocam arama ayarlarında var
Aynen hocam bende onu farkettim eski sürümde vardı otomatik kayıt bunda kaldırmışlar onu malesefBen bulamadım bir türlü, benim eski cihazda aşağıdaki ekrandaydı ama bunda yok.
Bir önceki sürüme mi dönsem acaba? Bende kayıtlı zaten. Gördüğüm kadarı ile iki sürüm arasında ciddi fark da yokAynen hocam bende onu farkettim eski sürümde vardı otomatik kayıt bunda kaldırmışlar onu malesef
Hocam çok ciddi farklar var safenet çalışıyor sonra widevine l1 sertikası eklenmiş parmak izlerine performans olarak daha iyi şarz olarak daha iyi gene siz bilirsiniz ama cidden cok fark var eski sürümle arasındaBir önceki sürüme mi dönsem acaba? Bende kayıtlı zaten. Gördüğüm kadarı ile iki sürüm arasında ciddi fark da yok
Kurdum şimdi ama safenet çalışmıyor fail veriyor. Bir yolu var mı acaba?Hocam çok ciddi farklar var safenet çalışıyor sonra widevine l1 sertikası eklenmiş parmak izlerine performans olarak daha iyi şarz olarak daha iyi gene siz bilirsiniz ama cidden cok fark var eski sürümle arasında
Hocam root attıysanız çalışmaz root kaldırın öyle deneyinKurdum şimdi ama safenet çalışmıyor fail veriyor. Bir yolu var mı acaba?
Hocam imei olayı cok farklı ya nerde ne zaman gideceği belli olmuyor malesef hiç bir şeyin garantisi ni veremem bu konuda sizeArkadaşlar bu efs yedeğini nasıl alabilirim.root vs çok uğraşıyorum.çöker imei uçar diye korkuyorum.yardım lütfen
Aynen hocam size katılıyorum cidden eskiye nezaran bence daha iyi daha stabil gibibende cikan gunudna yukledim en son surumu halada kullaniyorum performasn artmiw buglar vardi onlar duzeltilmiw yani eskiye gore dahada iyi olmuw bana gore
Nasıl safenet gitti mi? Daha önceki versiyonda safenet var mıydı?Kurdum şimdi ama safenet çalışmıyor fail veriyor. Bir yolu var mı acaba?