Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberRedmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım
kardewim tam katiliyorum sana bende senin gibi deneyimledim ama en guzeli 11.0.7.0 eu romdur gelcekdee miui 12 stabil olana kadar belemek en iyisi gershan rom yaziyorlar iyi diye ama ben herweyi yeniden kurmak falan yorucu geliyor widilik
Hocam bende kapanma sorunu felan olmadı , kernel ile ilgili de bir işlem yapmadım . Neye göre kernel yükleme veya güncelini yükleme gereği duymalıyız acaba ?
Hocam bende kapanma sorunu felan olmadı , kernel ile ilgili de bir işlem yapmadım . Neye göre kernel yükleme veya güncelini yükleme gereği duymalıyız acaba ?
Merhabalar.
Arama yaparken sesim karşıya gidiyor , karşı tarafın sesi bana gelmiyor ama sesi hoparlöre aldığımda görüşmeyi rahatlıkla yapabiliyorum.
Eu rom kendi arama uygulamasını kullanıyorum.
Bu problem bugün oluştu telefonu yeniden başlattım , arama uygulamasının önbelleğini ve tüm verilerini sildim ama düzelmedi.
Çözüm için öneriniz nedir?
Şöyle bir bildirim geliyor bununla ilgisi olabilir mi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşaretli bölümde simlerden hiçbirisi seçili değil bu normal mi?
Merhabalar.
Arama yaparken sesim karşıya gidiyor , karşı tarafın sesi bana gelmiyor ama sesi hoparlöre aldığımda görüşmeyi rahatlıkla yapabiliyorum.
Eu rom kendi arama uygulamasını kullanıyorum.
Bu problem bugün oluştu telefonu yeniden başlattım , arama uygulamasının önbelleğini ve tüm verilerini sildim ama düzelmedi.
Çözüm için öneriniz nedir?
Şöyle bir bildirim geliyor bununla ilgisi olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşaretli bölümde simlerden hiçbirisi seçili değil bu normal mi?
Hocam bildirim ışığı sanki global miui roma göre daha az yanıyor, öncesinde daha parlaktı ve rahat bir şekilde görebiliyordum bildirim ışığını, bana mı öyle geliyor yoksa?
Hocam bildirim ışığı sanki global miui roma göre daha az yanıyor, öncesinde daha parlaktı ve rahat bir şekilde görebiliyordum bildirim ışığını, bana mı öyle geliyor yoksa?