Hocam ilk kurduktan sonra öyle oluyor sonra geçti ya da benim gözüm alıştıRom çok güzel tek sıkıntısı animasyonlar hafif lagli gibi sanki animasyon hızını 0.5 e aldım maalesef gene öyle düzelmedi .
ilk sürüm hocam kerneli kurun üstüne bir tık hızlanırRom çok güzel tek sıkıntısı animasyonlar hafif lagli gibi sanki animasyon hızını 0.5 e aldım maalesef gene öyle düzelmedi .
Agni kernel mi kurayım abi ?ilk sürüm hocam kerneli kurun üstüne bir tık hızlanır
aynen agni kernel kurun ama kurmadan önce twrp üzerinden boot ve dtbo yedeği al sonra kurAgni kernel mi kurayım abi ?
Tamamdır abi öyle yapayım teşekkür ederim.aynen agni kernel kurun ama kurmadan önce twrp üzerinden boot ve dtbo yedeği al sonra kur
Dediğini yaptım abi düzeldi çok teşekkür ederim.aynen agni kernel kurun ama kurmadan önce twrp üzerinden boot ve dtbo yedeği al sonra kur
Hocam temaları denedinizmi eu romda stock romda olan temalar var diye biliyorum simgeler zaten temayla değişiyor eger stock romun Teması yoksa eu romda Google'dan stock romun temasını mtz olarak bulup içe aktarıp simgelerini kullanabilirsinizaslan568 hocam uygulama simgelerini stock romdaki gibi yapmak mümkünmü acaba?