Yardım Redmi Note 9 pro (joyeuse) Hard Brick yardım

maydemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
3
Herkese selamünaleyküm. Öncelikle cihazın Bootloader kilidini açtıktan ve TWRP kurduktan hemen sonra her xiaomi cihazımda yaptığım gibi ilk durağım xiaomi.eu oldu. Ancak bende forumlardaki bir çok global sürüm sahibinin düştüğü hataya düşerek yanlışlıkla Hindistan romunu flashladım ve sonrasında ne recovery nede fastboot moda girer oldum. Bir saniyeliğine redmi veya fastboot logosu görünüp bootloop'a düşüyor cihaz. Neyse uzatmadan test point ile çözüleceğini düşünerek cihazın arka kapağını açtım ve test point noktalarına dokunarak MiFlash ile global kararlı fastboot romlardan birini EDL modunda flashlamak istediğimde MiFlash devamlı olarak ''hello packet error'' hatası veriyor. Kullandığım miflash sürümü (MiFlash20160401) diğer sürümlerde devamlı ''Uzunluk sıfırdan küçük olamaz'' hatasıyla karşılaştım. Rom'u ''C'' klasörüne koydum, flash tool içine attım nafile. Bu konularda az da olsa deneyimim var ancak daha önce 10 larca xiaomi cihazımda yaşamadığım kötü bir deneyimle karşı karşıyayım. Bazı forumlarda Yetkili hesap ile flashlama yapılacağı söyleniyor ancak sorduğumda fahiş fiyatlar isteniyor. Üstelik uzaktan bağlantıyla yapılmasına nazaran. Bu konuda yardımcı olacaklardan Allah şimdiden razı olsun.

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
53
kardeş iyi akşamlar cihazın arka kapağını sök batarya konnektörü ve ekran konnektörü çıkar sonrasın da batarya konnektörünü geri tak ama ekran konnektörünü takma batarya konnektörünü taktıktan sonra cihazı fastboot moduna al fastboot moduna girmiyor ise testpoint noktaları dokun edl moddan zipi mi flas ile yükle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeş iyi akşamlar cihazın arka kapağını sök batarya konnektörü ve ekran konnektörü çıkar sonrasın da batarya konnektörünü geri tak ama ekran konnektörünü takma batarya konnektörünü taktıktan sonra cihazı fastboot moduna al fastboot moduna girmiyor ise testpoint noktaları dokun edl moddan zipi mi flas ile yükle
yazmayı unuttum en son sürümü yükle mi flaşın

Oyla:

maydemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yazmayı unuttum en son sürümü yükle mi flaşın
Kardeş denedim ama yetkili hesap istiyormuş.

Zenex hocam yardımcı olabilir misiniz ?

Oyla:

107haylaz107

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
red mi note 9 P
Konular
3
Ücretli mi.ve kim tarafından yapıldı

Oyla:

leonidasss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
mi9T
Konular
0
Profesyonel araç gerekiyor. Umt ya da UFİ ayaga kaldırabilir cihazı baska sekilde çözülmez.

Oyla:

107haylaz107

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
red mi note 9 P
Konular
3