Yardım Redmi Note 9 pro (joyeuse) Hard Brick yardım

maydemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5S Plus
Konular
3
Herkese selamünaleyküm. Öncelikle cihazın Bootloader kilidini açtıktan ve TWRP kurduktan hemen sonra her xiaomi cihazımda yaptığım gibi ilk durağım xiaomi.eu oldu. Ancak bende forumlardaki bir çok global sürüm sahibinin düştüğü hataya düşerek yanlışlıkla Hindistan romunu flashladım ve sonrasında ne recovery nede fastboot moda girer oldum. Bir saniyeliğine redmi veya fastboot logosu görünüp bootloop'a düşüyor cihaz. Neyse uzatmadan test point ile çözüleceğini düşünerek cihazın arka kapağını açtım ve test point noktalarına dokunarak MiFlash ile global kararlı fastboot romlardan birini EDL modunda flashlamak istediğimde MiFlash devamlı olarak ''hello packet error'' hatası veriyor. Kullandığım miflash sürümü (MiFlash20160401) diğer sürümlerde devamlı ''Uzunluk sıfırdan küçük olamaz'' hatasıyla karşılaştım. Rom'u ''C'' klasörüne koydum, flash tool içine attım nafile. Bu konularda az da olsa deneyimim var ancak daha önce 10 larca xiaomi cihazımda yaşamadığım kötü bir deneyimle karşı karşıyayım. Bazı forumlarda Yetkili hesap ile flashlama yapılacağı söyleniyor ancak sorduğumda fahiş fiyatlar isteniyor. Üstelik uzaktan bağlantıyla yapılmasına nazaran. Bu konuda yardımcı olacaklardan Allah şimdiden razı olsun.

47ULTRA07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
maşuk
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Konular
0
1.0.4 Global stock yazılım atıldı. Uzaktan bağlantı yapılacak pc'ye win x64 (7 veya 10) ve kesinlikle ingilizce kurulacak. Ayrıca bölge ayarı da US olacak. Test Point ve EDL bağlantısı hazır durumda olmalı.
edl moda nasıl alabiliriz?

Oyla:

CursedChico

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
mi5s plus
Konular
4
Selam bende de aynı durum var. Ne kadara yapıyorlar?

Oyla:

47ULTRA07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
maşuk
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Konular
0
Kardeş denedim ama yetkili hesap istiyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zenex hocam yardımcı olabilir misiniz ?
yetkili hesap nerden tanımlanıyor? Hangi aşama uygulanoyor? Hesap girilebilen bir yerle karşılaşmadım.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Herkese selamünaleyküm. Öncelikle cihazın Bootloader kilidini açtıktan ve TWRP kurduktan hemen sonra her xiaomi cihazımda yaptığım gibi ilk durağım xiaomi.eu oldu. Ancak bende forumlardaki bir çok global sürüm sahibinin düştüğü hataya düşerek yanlışlıkla Hindistan romunu flashladım ve sonrasında ne recovery nede fastboot moda girer oldum. Bir saniyeliğine redmi veya fastboot logosu görünüp bootloop'a düşüyor cihaz. Neyse uzatmadan test point ile çözüleceğini düşünerek cihazın arka kapağını açtım ve test point noktalarına dokunarak MiFlash ile global kararlı fastboot romlardan birini EDL modunda flashlamak istediğimde MiFlash devamlı olarak ''hello packet error'' hatası veriyor. Kullandığım miflash sürümü (MiFlash20160401) diğer sürümlerde devamlı ''Uzunluk sıfırdan küçük olamaz'' hatasıyla karşılaştım. Rom'u ''C'' klasörüne koydum, flash tool içine attım nafile. Bu konularda az da olsa deneyimim var ancak daha önce 10 larca xiaomi cihazımda yaşamadığım kötü bir deneyimle karşı karşıyayım. Bazı forumlarda Yetkili hesap ile flashlama yapılacağı söyleniyor ancak sorduğumda fahiş fiyatlar isteniyor. Üstelik uzaktan bağlantıyla yapılmasına nazaran. Bu konuda yardımcı olacaklardan Allah şimdiden razı olsun.
Hocam cihaz bootloop ise fastboot girer

Oyla:

CursedChico

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
mi5s plus
Konular
4
200 liraya kargolayıp yaptırdım.

Oyla:

serdjan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan Aksan
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
1
Herkese selam arkadaşlar benimde cihazım hard brick olmuştu ve hiç açılmıyordu siyah ekranda kaldı bilgisayar com 9008 olarak görüyordu
uzun araştırma ve uğraşlarım sonucu çözüm bulamadım para ile yaptırmadan önce son bir şans garantiye gönderiyim dedim ve 4 gün sonra cihaz evofone'dan garanti kapsamında yeniden yazılım yüklenerek geri gönderildi yani bir şansınızı deneyin derim.

Oyla:

kaderimse_24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Xioami
Konular
3
Aynı sorun bende de var kaç telefoncuya götürdüm tırt adamlar 2 aydır yapamadı. Ücreti karşılığında yapar mısın?

Oyla:

Aliyılmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali yilmaz
Cihazım
Mi 5
Konular
2
sa hocam note 9 pro var india brick oldu nasıl yapabiliriz

Oyla:

ismail0100

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
5
Sanırım umt yazan dongle mu box mu ne ona note 9 pro için ayarlar gelmiş. O alete sahip olan ve güncelleyen bir telefoncu yapabilir.

Oyla:
Üst Alt