Merhaba, 12.5.8.0 (RJZEUXM) romundayım. Bölge olarak şu anda Türkiye seçili. Bu arada yanıtınız için teşekkür ederim.Cihazınız global romdamı? Ve bölge olarak neresi seçili?
Bazı cihazlarda twrp nin ardından magisk yüklenmesi gerektiğini biliyorum. Yoksa twrp durmuyor yerinde! Birde twrp den sonra magisk dene diğer konuları bilen arkadaşlar cevaplasın ancak ben genelde sıkıntı yaşamamak adına güncelleme dahi olsa hantallaştığından format data yaparım hafıza kartı kullandığımdan genelde cihazda bişey olmaz ve rahatça gerçekleştiririm sadece ayarları yapmak yorar ama yinede temiz kurulum iyidir belki yazılım çakışıyordur.Romda sıkıntı var beyler twrp atıyorum twrp ye girip cikiyorum telefon açılınca twrp siliniyor. Aynı şekilde uygulama kaldırıyorum sonradan geri yükleniyor. Durum çubuğu ayarlarım siliniyor wipe yapsam çözüm ölümü ki. vürüs mü kaptık PC den acaba öylede bı sorun olabilir mi, Fastboot yüklemiştim temiz olsun diye
Hocam çok uğraştım orangefox rom da atmiyordu, orangefox versiyon düşürdüm, 12.5.2eea attım ses kısılıyordu, eu12.5.7 attım ses takılmaya başladı, konularda persist demişler persist attım şuan sorunum yok. Eyvallah sağolasın.Bazı cihazlarda twrp nin ardından magisk yüklenmesi gerektiğini biliyorum. Yoksa twrp durmuyor yerinde! Birde twrp den sonra magisk dene diğer konuları bilen arkadaşlar cevaplasın ancak ben genelde sıkıntı yaşamamak adına güncelleme dahi olsa hantallaştığından format data yaparım hafıza kartı kullandığımdan genelde cihazda bişey olmaz ve rahatça gerçekleştiririm sadece ayarları yapmak yorar ama yinede temiz kurulum iyidir belki yazılım çakışıyordur.