- Adım
- Seckin
- Cihazım
- Redmi Note 9 Pr
- Konular
- 7
Rica ederim tamamdır.Yarın denicem eea romu çok teşekkür ederim bilgilendirme için yazıcam yine buraya
Rica ederim tamamdır.Yarın denicem eea romu çok teşekkür ederim bilgilendirme için yazıcam yine buraya
Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı? İnstagram olursa çok iyi olurRica ederim tamamdır.
Burdan mesaj atabilirsim ustaHocam size ulaşabileceğim bir yer var mı? İnstagram olursa çok iyi olur
Bu EU rom değil, başlığında EEA yazıyor. Siz XiomiEU olanı indireceksiniz, EEA olanlar orijinal romdur, başlığında XiomiEU yada düz EU yazanlar custom rom.Arama ve mesajlaşma google'ın uygulamasıymış. Kurduktan sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. EU romlarda normalde mi nin kendi uygulaması oluyordu..
hocam bi sorum olacak. ben aslında pixel rom kurmak istiyorum fakat wipe kısmında vendor system vs çıkmıyor ondan dolayı güvenip kuramıyorum. hangi video izlesem vendor system tikleniyor ama bende yok. bilginiz var mı acabaBurdan mesaj atabilirsim usta
EU rom bulup kurdum. Kurmadan önce telefonu yedeklemiştim. Fakat rehberimi asla yükleyemiyorum.Bu EU rom değil, başlığında EEA yazıyor. Siz XiomiEU olanı indireceksiniz, EEA olanlar orijinal romdur, başlığında XiomiEU yada düz EU yazanlar custom rom.
Ben pixel rom kurdum fakat çok sade pek iyi gelmedi bana ama akıcılık olarak oda iyi. Bu EEA miui 13 rom da baya iyi hiç takılma vs yaşamadım pil olarakta baya iyihocam bi sorum olacak. ben aslında pixel rom kurmak istiyorum fakat wipe kısmında vendor system vs çıkmıyor ondan dolayı güvenip kuramıyorum. hangi video izlesem vendor system tikleniyor ama bende yok. bilginiz var mı acaba
Ben pixel rom kurdum fakat çok sade pek iyi gelmedi bana ama akıcılık olarak oda iyi. Bu EEA miui 13 rom da baya iyi hiç takılma vs yaşamadım pil olarakta baya iyi