MIUI 12 Redmi Note 9 Pro Global Kararlı V12.0.1.0.QJZMIXM İndirme Bağlantısı

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam özellikle pitchblack ile miui 11 eu romdan nasıl güncelleriz onu da eklersen çok harika olur.
hocam onu az önce ekledim rehbere direkt güncelleme yöntemi olarak :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Off ya yine mi sıfır kurulum yapacam xiaomi.eu çıkınca ;(
hocam mevcutta eu 11.0.7.0 sürümü varsa cihazınızda sıfırdan kuruluma gerek yok mevcut eu rom rehberine direkt güncelleme yöntemini ekledim az önce veri kaybetmeden mıuı 12 eu roma direkt güncelleyebilirsiniz

*FouR*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
c7
Konular
8
kuran varmi imei repairli cihazi guncellesek imei gidermi bi kac yerde note 9 pro guncellemede imei gidiyo diye duydumda

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-09-20-46-11-570_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-11-09-20-46-11-570_com.android.settings.jpg
    249,5 KB · Görüntüleme: 79

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
kuran varmi imei repairli cihazi guncellesek imei gidermi bi kac yerde note 9 pro guncellemede imei gidiyo diye duydumda
yok hocam imei felan gitmez merak etmeyin güncelleme yapamazsınız siz muhtemelen twrp vardır cihazda siizn onunla olmaz ya mıu 12 global sürümün fastboot dosyasının çıkmasını bekliceksiniz yada v11.0.7.0 srümününün fastboot dosyasını indirip bilgisaydan mi flash tool ile cihaza kurcasınız ordan mıuı 12 güncellmesini otadan yapcaksınız özetle mi flash tool ile sıfırdan yazılım atmanız lazım

semihdedikleri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
semih
Cihazım
note 9 pro
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hayır hocam gitmiyor twrp varsa recovery romunu indirip kurunuz.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hayır hocam gitmiyor twrp varsa recovery romunu indirip kurunuz.
yanlız hocam arkadaşa sunu söylemenizde fayda var mevcut twrpler ile en azından redmi note 9 pro için stock recovery rom kurulmuyor hata veriyor yada kurulsa bile sağlıklı kurulmuyor biz su aşamada mi flash tool ile temiz kurulum tavsiye ediyoruz şuan mevcut twrplerde wipe diye bişey yok varda bir işe yaramıyor bilginize Yes~~

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
yanlız hocam arkadaşa sunu söylemenizde fayda var mevcut twrpler ile en azından redmi note 9 pro için stock recovery rom kurulmuyor hata veriyor yada kurulsa bile sağlıklı kurulmuyor biz su aşamada mi flash tool ile temiz kurulum tavsiye ediyoruz
2 kere stock roma döndüm twrp ile ikisinde de telefon kapanıp açıldı ilk açılış ekranındayken ve açıldığında twrp silinmişti magisk flaşlamama rağmen. Kurulumu yaptıktan sonra tekrar twrp ve magisk flaşlamam gerekti. 2 kere de aynısı oldu twrpdenmiş demek ki

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
2 kere stock roma döndüm twrp ile ikisinde de telefon kapanıp açıldı ilk açılış ekranındayken ve açıldığında twrp silinmişti magisk flaşlamama rağmen. Kurulumu yaptıktan sonra tekrar twrp ve magisk flaşlamam gerekti. 2 kere de aynısı oldu twrpdenmiş demek ki
aynen hocam mevcut twrpler suan için stock rom kurmaya elverişli değiller biz bu yüzden mi flash tool ile temiz kurulum tavsiye ediyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 1 aydır MIUI 12de olsam da eu rom gelmesi için sabırsızlıkla bekliyordum. aslan568 hocamız çıktığı dakika paylaşır zaten beklemedeyiz :D
mıuı 12 eu rom geldi rehbere güncel link ve direkt güncelleme yöntemi eklendi :)

Son düzenleme:
Üst Alt