- Adım
- Yaşar
- Cihazım
- Mi Note 10 Pro
- Meslek
- tekniker
- Konular
- 33
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sadece su ekran görüntüsü bile yeterli curtana için sadece rom ve vendor gerekirken joyeuse için bir dünya dosya flashlamak gerekiyor bunların tabanı curtana için yapılmış joyeuse de çalısması için bir nevi emülatör kullanılıyor romlarda ki bunlarda sorunlara neden oluyor ben sahsen hiç birini denemedim ama deneyen arkadaşları dinledim çok özelden mesaj atan oldu cidden sorun oluyor masik rom adlı bir rehberim var joyeuse için konu altında 5 adet fix dosyası var bunlar curtanada olmayan ama joyeusede olan sorunların fixleriGeçen gün Joyeuse telefona masik yükleyen bir üyemiz stabil olduğunu söylemişti.
Siz hangi romları denediniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve son olarak hocam google yazın joyeuse için bir tane adam akıllı mıuı 12 kurulum rehberi bulamazsınız custom veya port rom olarak çünki yok ne rehber ne video sadece paylasılan dosyalar var oda tek bir sitede mevcut zaten ama curtana ile ilgili bir ton rehber video hersey var mıuı 11 rehberi bile çok az Joyeuse için aosp rehberi cok fazla o inkar edilemez ama dediğim gibi aosp kullanacaksak neden xiomi cihaz kullanalım ki ben keske diyorum note 9 s alsaydım yada note 9 pronun curtana kod adlı cihazını alsaydım ben çok seviyorum rom işleriyle ugrasmayı ama joyeuse üzdü beni insallah resmi mıuı 12 rom cıkınca gelişir herşey tek umudum oGeçen gün Joyeuse telefona masik yükleyen bir üyemiz stabil olduğunu söylemişti.
Siz hangi romları denediniz ?
Ekli dosyalar
Son düzenleme: