MIUI 11 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom (Joyeuse) V11.0.7.0 İndirme Bağlantıları

ibrahim281

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
REDMİ NOTE9 PRO
Konular
0
cihazım rootlu root explorer ile deneyeceğim geniş bi zamanda

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Walla hocam ne hikmetse curtana sürümü her güncellemeyi aldı zaten resmi mıuı 12 cıkmadan bile her türlü mıuı 12 romu yayınlandı custom rom olarak global olarak sürekli güncelleniyor ama global joyeuse için ne resmi mıuı 11 sürekli güncelleniyor ne bir adam akıllı custom rom var nede resmi mıuı 12 çıktı buda sundsn kaynaklı bu cihazın joyeuse olan versiyonu için çin romu yok yani çin tabanlı değil o yüzden her yazılım buna yeni bastan yazılıyor sıkıntı bu redmi note 9s ve note 9 pro aynı kod adını kullanıyor yani çin tabanlı yapcak bişi yok beklemeye devam
Rom olarak sizin cihazın port custom ve aosp romları curtana modellerine göre çok daha fazla.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Rootlu cihazlarda kullanılıyor diye biliyorum hocam.
Hocam bende eu roma geçmeden önce cok denedim kendim bizzat apkları attım izinlerini tek tek ayarladım ama arama kaydı özellliği çalışmıyor uygulamalar sürekli hata veriyor kendi kendine kapanıyor bilmiyor um belki note 9 prodan kaynaklı oluyor bu sorun ama ben yapamadım eu roma geçtim iyikide geçmişim globaldeki aptal reklamlar saçma sapan google uygulamalarından kurtuldum bide redmi note 9 proda bootloba düşme sorunu var sistem uygulamaları na müdahale edince cihaz bootloba düşüyor ben tavsiye etmiyorum bu cihazda sistem uygulamaları na müdahale etmeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazım rootlu root explorer ile deneyeceğim geniş bi zamanda
Hocam imkanınız varsa twrp üzerinden komple yedek alın cihazınız bootlaba düşebilir ben cok düşürdüm

Rom olarak sizin cihazın port custom ve aosp romları curtana modellerine göre çok daha fazla.
Hocam ben mıuı romu tercih ederim aosp rom kullanacak olsak xiomi cihaz kullanmam :) mıuı olarak joyeuse için sadece eu rom mıuı mix vs desteği var curtana için her türlü mıuı 12 desteği var bu inkar edilemez

ibrahim281

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
REDMİ NOTE9 PRO
Konular
0
Hocam bende eu roma geçmeden önce cok denedim kendim bizzat apkları attım izinlerini tek tek ayarladım ama arama kaydı özellliği çalışmıyor uygulamalar sürekli hata veriyor kendi kendine kapanıyor bilmiyor um belki note 9 prodan kaynaklı oluyor bu sorun ama ben yapamadım eu roma geçtim iyikide geçmişim globaldeki aptal reklamlar saçma sapan google uygulamalarından kurtuldum bide redmi note 9 proda bootloba düşme sorunu var sistem uygulamaları na müdahale edince cihaz bootloba düşüyor ben tavsiye etmiyorum bu cihazda sistem uygulamaları na müdahale etmeyi

Hocam imkanınız varsa twrp üzerinden komple yedek alın cihazınız bootlaba düşebilir ben cok düşürdüm
Sen deneyip olmadıysa benim de denememe gerek yok artık mecbur miui 12 bekleyecez

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Sen deneyip olmadıysa benim de denememe gerek yok artık mecbur miui 12 bekleyecez
Hocam global olarak çıkan resmi mıuı 12 romda da uygulamalar zaten google olucak anca eu rom endonezya vs rom kurarsanız xiominin orjinal uygulamalarını kullanabilirisiniz

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159

Hocam ben mıuı romu tercih ederim aosp rom kullanacak olsak xiomi cihaz kullanmam :) mıuı olarak joyeuse için sadece eu rom mıuı mix vs desteği var curtana için her türlü mıuı 12 desteği var bu inkar edilemez
Xiaomi.eu
MIUI hellas
RevOS
Masik Premium
MiuiMiX
MIUI ROG
MIUI Pro

AOSP romları saymıyorum bunların hepsi sizin cihazı destekliyor.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Xiaomi.eu
MIUI hellas
RevOS
Masik Premium
MiuiMiX
MIUI ROG
MIUI Pro

AOSP romları saymıyorum bunların hepsi sizin cihazı destekliyor.
Hocam bunların hepsi curtana romdan joyeuse için portlanan romlar ve bugları hataları cok fazla olan romlar eu rom miui pro ve mıuı mix rom hariç tabi e haliyle port olunca hatadan bugdan geçilmiyor romlar birebir curtana için olanlar nerdeyse mükemmel çalışıyor benim anlatmak istediğim sey redmi note 9 s ve redmi note 9 pronun ortak adı curtana olunca Joyeuse ye göre her türlü ön planda joyeuse mıuı 12 güncellemesi ekime kaldı bekleki gelsin o gelince anca bu geliştiriciler stabil sorunsuz romlar ortaya koyabilirler hayırlısı olsun

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam bunların hepsi curtana romdan joyeuse için portlanan romlar ve bugları hataları cok fazla olan romlar eu rom miui pro ve mıuı mix rom hariç tabi e haliyle port olunca hatadan bugdan geçilmiyor romlar birebir curtana için olanlar nerdeyse mükemmel çalışıyor benim anlatmak istediğim sey redmi note 9 s ve redmi note 9 pronun ortak adı curtana olunca Joyeuse ye göre her türlü ön planda joyeuse mıuı 12 güncellemesi ekime kaldı bekleki gelsin o gelince anca bu geliştiriciler stabil sorunsuz romlar ortaya koyabilirler hayırlısı olsun
Hocam bu saydığım romlar miatoll olarak geliştirilmiş bizde aynı romu aynı vendoru indirip kuruyoruz.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam bu saydığım romlar miatoll olarak geliştirilmiş bizde aynı romu aynı vendoru indirip kuruyoruz.
Hocam peki curtana olan cihazlarda problem olmazken neden joyeuse için olan cihazlarda problem oluyor sürekli fix gerekiyor ? Mesela masik rom curtanada bir sorun yok ama Joyeuse olan bugdan hatadan geçilmiyor

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam peki curtana olan cihazlarda problem olmazken neden joyeuse için olan cihazlarda problem oluyor sürekli fix gerekiyor ? Mesela masik rom curtanada bir sorun yok ama Joyeuse olan bugdan hatadan geçilmiyor
Geçen gün Joyeuse telefona masik yükleyen bir üyemiz stabil olduğunu söylemişti.
Siz hangi romları denediniz ?

Üst Alt