MIUI 12 Redmi Note 9 Pro Endonezya Kararlı V12.0.3.0.QJZIDXM İndirme Bağlantısı

ersintagram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Note 9 pro
Konular
2
Bende aynı ürüne sahibim galiba Endonezya rom olmalı çünkü Google uygulamaları bir tek onda yok sanırım.
Peki hocam
buradan fastboot olanı mı yüklemem gerekli

Type 2: MIUI ID-Global (Indonesian version)

miflash tool ile yüklesem IMEI falan gitmez değil mi.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Peki hocam
buradan fastboot olanı mı yüklemem gerekli

Type 2: MIUI ID-Global (Indonesian version)

miflash tool ile yüklesem IMEI falan gitmez değil mi.
bunu indirin mi flash tool ile cihazınıza yükleyin imei gitmez merak etmeyin Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu bu konudaki rehber ile kurulumu yapabilirsiniz

ersintagram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Note 9 pro
Konular
2

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
yeni bir güncelleme mi gelmiş

ersintagram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Note 9 pro
Konular
2
bunu indirin mi flash tool ile cihazınıza yükleyin imei gitmez merak etmeyin Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu bu konudaki rehber ile kurulumu yapabilirsiniz
Hocam forumda şu link var Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Telefonuma root atmak istemiyorum. Endonezya rom daki gibi direkt mi flash tool ile bu eu rom u kuramıyor muyuz IMEI silinmeden. Trwp yapmadan. Eu rom da baya modifikasyon ve ve kullananlar çok memnun. Artık olmazsa en kötü linkini attığınız Endonezya rom atacağım. Tşk ederim cevabınız için şimdiden.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam forumda şu link var Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Telefonuma root atmak istemiyorum. Endonezya rom daki gibi direkt mi flash tool ile bu eu rom u kuramıyor muyuz IMEI silinmeden. Trwp yapmadan. Eu rom da baya modifikasyon ve ve kullananlar çok memnun. Artık olmazsa en kötü linkini attığınız Endonezya rom atacağım. Tşk ederim cevabınız için şimdiden.
hocam eu rom bir customdur rom mi flash tool ile kurulamaz twrp ile kurulur attıgım rehberde zaten videolu sekilde anlatım mevcut twrp ile rom kurduugnuz zaman imei asla gitmez ve root kurmak zorunlu değildir rootsuz şekilde kullanabilirsiniz eu romu

ersintagram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Note 9 pro
Konular
2
hocam eu rom bir customdur rom mi flash tool ile kurulamaz twrp ile kurulur attıgım rehberde zaten videolu sekilde anlatım mevcut twrp ile rom kurduugnuz zaman imei asla gitmez ve root kurmak zorunlu değildir rootsuz şekilde kullanabilirsiniz eu romu
Çok sağolun son sorum. Endonezya rom kursam sonra rehberdeki şekilde eu ya geçebilir miyim. Diğer türlü eu rom kurulu iken mi flash ile Endonezya rom u kurabilir miyim.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Çok sağolun son sorum. Endonezya rom kursam sonra rehberdeki şekilde eu ya geçebilir miyim. Diğer türlü eu rom kurulu iken mi flash ile Endonezya rom u kurabilir miyim.
2 türlüde olur endonezya romda iken rehberdeki adımlarla eu roma aynı sekilde eu romdayken mi flash ile endonezya roma geçiş yapabilirsiniz

Üst Alt