Bl kapalı cihaza bunu kuramazsınız xiomitoolv2 programı var onu indir bir bak eger bu rom çıkarsa bl kilidi açmadan kurar o program ama yoksa bl kilidi açıp mi flash tool ile kurabilirsinizBl kapalı global roma bunu nasıl yüklerim anlatacak arkadaşa ihtiyaç var cihaz garantili
Onu bilgisayara kurup açınca içinde kurulacak sürümler mi çıkıyorBl kapalı cihaza bunu kuramazsınız xiomitoolv2 programı var onu indir bir bak eger bu rom çıkarsa bl kilidi açmadan kurar o program ama yoksa bl kilidi açıp mi flash tool ile kurabilirsiniz
Hocam forumda rehberi var onun kullanma rehberiTeşekkür
Onu bilgisayara kurup açınca içinde kurulacak sürümler mi çıkıyor
Hayır o kadar yok hocam gene devre dışı bırakıyorduk ben şimdi 11.0.7 eu devam ama gene de arama ve mesaj uygulaması için endonezya roma geçmek değerBu Romu kuran arkadaşlar Google uygulamalarını diledikleri gibi kaldırabiliyor mu?
EU kadar olmasa da özgürlük var mı?
Orası öyle tabi ama Note 9S için Hindistan rom kurdum orada kaldırılabilir durumda. Google ye muhtaç bırakmıyor.Hayır o kadar yok hocam gene devre dışı bırakıyorduk ben şimdi 11.0.7 eu devam ama gene de arama ve mesaj uygulaması için endonezya roma geçmek değer
Bende aynı ürüne sahibim galiba Endonezya rom olmalı çünkü Google uygulamaları bir tek onda yok sanırım.Arkadaşlar arama kaydı için rom yükleyeceğim. Rica etsem attığım resimlerden hangi rom u kurmam gerektiğini söyler misiniz. Bl kilidi resimdeki gibi açık yazıyor. Endonezya rom unda arama kaydı geliyormuş sanırım. Şimdiden tşkler